Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in de Jordaan spel in Amsterdam

Details over dit uitje
Strijd In De Jordaan Spel Speurtocht Puzzeltocht Mokum Events Amsterdam

Mokum Events neemt u mee in Amsterdam en laat u tijdens een 'Strijd in de Jordaan', een uitdagende puzzeltocht, alle leuke plekjes van de Jordaan zien.

In de Jordaan is immers van alles te bekijken.

Leuke grachtjes, oude hofjes, prachtige gevelstenen, gezellige kroegjes, rustieke pleintjes, standbeelden, te veel om op te noemen!

We hebben een fantastische speurtocht voor u ontwikkeld, waarbij u zèlf op ontdekking gaat in die mooie, die fijne Jordaan! U krijgt van ons een boekje met routebeschrijving en opdrachten en natuurlijk iets lekkers voor onderweg.

U komt langs het Johnny Jordaanplein, het Anne Frankhuis, de Noordermarkt, de Westerkerk en noem maar op. Kortom: de Jordaan zoals deze in alle reisgidsen en toeristen boekjes staat!

U puzzelt zichzelf door dit leukste gedeelte van Amsterdam, lost allerlei vraagstukken op en voert leuke opdrachten uit. Maar dat is nog niet alles, halverwege deze speurtocht doet u café Smalle Lowietje (het èchte Baantjer café) aan.

We eindigen gezellig bij Zwarte Ger en Blonde Sien met een spectaculaire prijsuitreiking in hun café Rooie Nelis.

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Mokum Events 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan