Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Verborgen Stad rondvaart in Amsterdam

Details over dit uitje
Verborgen Stad Rondvaart Tour Boottocht Mokum Events Amsterdam

U denkt Amsterdam te kennen? Mokum Events neemt u in de De Verborgen Stad rondvaart mee naar plekjes waarvan u nooit heeft gehoord en nooit heeft bezocht.

Hier komen geen rondvaartboten en dubbeldeks touringcars, simpelweg omdat ze er niet kunnen komen!

Ga mee aan boord van een privé sloep en laat u meevoeren door de smalste gedeeltes van de smalste grachtjes in het oudste en meest onbekende gebied van Amsterdam, de 'Verborgen Stad'.

Laat u door onze gids, voorlichten over de bijzondere dingen die hier in het verleden hebben plaatsgevonden. Ga mee naar de diepste historie van Mokum.

Natuurlijk is niet alles vanaf het water te bekijken en zullen we de boot moeten verlaten om niets te missen. Wij willen u echt niets onthouden van de verborgen stukjes Amsterdam, daarom zullen we het tweede gedeelte van de tour te voet afleggen, om ook de plekken aan te doen waar het bootje niet kan komen.

U ziet Het oudste beroep, de oudste kerk, de oudste straten en de oudste huizen van Mokum en u hoort uiteraard de oudste verhalen en anekdotes.

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Privé sloep (eventueel overdekt)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Amsterdamse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan