Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner Grill-restaurant & Kroegentocht in Amsterdam

Details over dit uitje

Het Diner Grill-restaurant & Kroegentocht van Mokum Events in Amsterdam is heerlijk dineren, om uw vingers bij af te likken!

18.00 - 20.00 Diner Grill-restaurant

Bij Mokum Events reserveren wij als groepsactiviteit voor u het beste grill-restaurant en voor de vegetarische medemens zoeken wij een geschikt culinair alternatief. Geniet van een lekker wijntje en een fantastisch stukje vlees.

20.00 - 23.00 Kroegentocht

We gaan, samen met een ervaren gids, op kroegentocht langs een aantal van Amsterdams mooiste, bijzonderste en leukste kroegies. In ieder etablissement krijgt u iets te horen over de historie van de kroeg en haar eigenaren.

Uiteraard kunt u eventueel in ieder café een drankje uitkiezen. U mag het zeggen: een pikketanussie, jajempie of liever gewoon een borrel? (drankjes zijn voor eigen rekening).

Enne...wees niet ongerust: de gids weet de weg terug!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • 4 kroegstops
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te snijden. Wij snijden uw uitje op maat!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer