Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Mokum arrangement in Amsterdam

Details over dit uitje
Ik hou van Mokum

Het complete groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in hartje Amsterdam? Tijdens dit complete Ik hou van Holland arrangement van Mokum Events in Amsterdam gaan we uw kennis van ons land op een vrolijke en knotsgekke manier testen. In drie verschillende onderdelen gaan we uw gezelschap vermaken met ludieke opdrachten en verrassende vragen.

14.00 - 16.30 Crazy 88:

Crazy 88 staat voor 88 ludieke opdrachten die u in diverse teams gaat uitvoeren. Denk aan het dollen van twee Amsterdamse politieagenten, het doen van een gechoreografeerde dans op de Dam of elke andere creatieve en verrassende uitspatting. Stilzitten is er niet bij, want hoe meer opdrachten jullie succesvol uitvoeren, hoe groter de kans is dat jullie de Crazy Mokum hoofdprijs in de wacht slepen!

16.30 - 18.00 Borrelboot:

Tijd voor wat ontspanning tijdens uw heerlijke Ik Hou van Holland uitje in Amsterdam. Stap aan boord van een comfortabele rondvaartboot en vaar met ons mee over de altijd pittoreske Amsterdamse grachten. Biertje of wijntje erbij, heerlijk!

18.00 - 22.00 Ik hou van Holland Diner:

Geniet van een eersteklas spelshow en een overheerlijk diner tijdens een leuke Ik Hou van Holland quiz die door onze enthousiaste quizmaster wordt gepresenteerd. Verschillende grappige en vermakelijke vragen passeren de revue: hoeveel Chinese restaurants bestaan er eigenlijk in Nederland, waar hebben Nick en Simon hun laatste Tv-programma opgenomen etc..Vragen en muziekfragmenten wisselen elkaar af zodat u geheel in de stemming komt. Tijdens dit Ik Hou van Holland evenement serveren wij u een uitstekend 3-gangen diner.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijs voor het winnende team
  • Borrelboot met hapjes en drankjes
  • Overheerlijk 3-gangendiner
  • Enthousiaste quizmaster
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan