020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Mokum arrangement in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ik hou van Mokum arrangement in Amsterdam

Het complete groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in hartje Amsterdam? Tijdens dit complete Ik hou van Holland arrangement van Mokum Events in Amsterdam gaan we uw kennis van ons land op een vrolijke en knotsgekke manier testen. In drie verschillende onderdelen gaan we uw gezelschap vermaken met ludieke opdrachten en verrassende vragen.

14.00 - 16.30 Crazy 88:

Crazy 88 staat voor 88 ludieke opdrachten die u in diverse teams gaat uitvoeren. Denk aan het dollen van twee Amsterdamse politieagenten, het doen van een gechoreografeerde dans op de Dam of elke andere creatieve en verrassende uitspatting. Stilzitten is er niet bij, want hoe meer opdrachten jullie succesvol uitvoeren, hoe groter de kans is dat jullie de Crazy Mokum hoofdprijs in de wacht slepen!

16.30 - 18.00 Borrelboot:

Tijd voor wat ontspanning tijdens uw heerlijke Ik Hou van Holland uitje in Amsterdam. Stap aan boord van een comfortabele rondvaartboot en vaar met ons mee over de altijd pittoreske Amsterdamse grachten. Biertje of wijntje erbij, heerlijk!

18.00 - 22.00 Ik hou van Holland Diner:

Geniet van een eersteklas spelshow en een overheerlijk diner tijdens een leuke Ik Hou van Holland quiz die door onze enthousiaste quizmaster wordt gepresenteerd. Verschillende grappige en vermakelijke vragen passeren de revue: hoeveel Chinese restaurants bestaan er eigenlijk in Nederland, waar hebben Nick en Simon hun laatste Tv-programma opgenomen etc..Vragen en muziekfragmenten wisselen elkaar af zodat u geheel in de stemming komt. Tijdens dit Ik Hou van Holland evenement serveren wij u een uitstekend 3-gangen diner.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijs voor het winnende team
  • Borrelboot met hapjes en drankjes
  • Overheerlijk 3-gangendiner
  • Enthousiaste quizmaster
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan