Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht in Amsterdam

Details over dit uitje

U heeft niet volledig van Amsterdam genoten als u niet de Kroegentocht van Mokum Events heeft gedaan! Tenminste, dat vinden wij. En onze klanten.

Samen met een ervaren gids (nee, een professionele Mokum Events gids, géén notoire zatlap en kroegloper!) bezoeken we een aantal typisch Amsterdamse cafés.

In iedere kroeg kunt u genieten van een drankje, terwijl uw gids vertelt over de historie van de buurt, het café, de vaak markante eigenaren en de meest bijzondere gasten. Hoe ontspannend wilt u het hebben?

Dus: in iedere kroeg een borrel èn een mooi verhaal! En luister goed naar de verhalen van de gids, want aan het einde van de stadswandeling gaan we u overhoren! Haha!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • 4 kroegstops (exclusief drankjes)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan