Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Game Bedrijfsuitje Amsterdam

Details over dit uitje

U organiseert uw bedrijfsuitje in Amsterdam het liefst inclusief wat leuke uitdagingen en met gegarandeerde teambuilding? Dan is de Empire City Tablet Game van Mokum Events zeker het event voor u! Laat de harten van uw collega’s sneller kloppen. Dit uitdagende bedrijfsevenement is al jaren één van onze meest populaire uitjes voor collega’s en zakenpartners, en niet zonder reden. Ook bij dit spel staat het halen van TARGETS voorop maar net op een andere manier dan u misschien gewend bent!

U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijk doel: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Is uw team het vastgoedcollectief van de Lage Landen? U en uw teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille terecht. En als de tegenstander u insluit wordt er geld van uw rekening afgehaald.

Tijdens het spelprogramma heeft u ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Ook uw kennis over de stad wordt getest met een aantal leuke vragen over bekende gebouwen.

In een gezellig Amsterdams café wordt de winnaar bekend gemaakt. Uiteraard geniet u van een heerlijke afsluitborrel en bespreekt u uw eigen avonturen met de tegenpartij.

Uw bedrijfsuitje inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Mokum Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende bedrijfsuitje van Mokum Events? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan