Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flirt Workshop in Amsterdam

Details over dit uitje
Flirt Workshop Mokum Events Amsterdam

Vriendenuitje of vrijgezellenfeest? Na het voltooien van de Flirt workshop in Amsterdam zullen jullie nooit meer zinloze uitdrukkingen in de mond nemen.

Saaie openingszinnen zijn definitief verleden tijd.

Tijdens deze grappige maar o zo handige flapuit flirtworkshop leren jullie bij Mokum Events in korte tijd hoe je je beste beentje voorzet bij het verleiden van die aantrekkelijke meid of die leuke gozer!

Welkom bij deze unieke flirtworkshop, waar oogcontact maken, subtiel aanraken, verleidelijk dansen, teasen en uitdagen tot kunst wordt verheven. Door het doen van een paar grappige groepsoefeningen krijgen jullie al snel door dat flirten een kwestie is van timing, souplesse en techniek.

Leuk uit de hoek komen als een komische flapuit werkt alleen als je echt weet wat je doet!

Speciale aandacht wordt natuurlijk besteed aan die vrijgezellen die nog steeds lopen te stamelen, stotteren en schutteren en compleet verlegen uit de hoek komen bij het eerste oogcontact met `The opposite sex´.

Maak je vrijgezellenfeest extra speciaal en zorg ervoor dat al je vrienden en vriendinnen eerdaags aan de man of de vrouw komen! Casanova heeft het per slot van rekening toch ook moeten leren?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan