Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dam tot Jordaan Rondleiding met gids in Amsterdam

Details over dit uitje
Van Dam Tot Jordaan Rondleiding Mokum Events Amsterdam

Een beetje tour door Amsterdam begint bij de Dam en eindigt in de Jordaan, dus ook de 'van Dam tot Rondleiding jordaan' met gids, van Mokum Events.

Als u de stad echt wilt leren kennen, dan heeft u een goede gids nodig.

Eentje die gepokt en gemazeld is in boeiende verhalen en waanzinnige anekdotes over de stad Amsterdam, die niet alleen cultuurhistorisch een encyclopedisch wonder is, maar die het ook nog kan vertellen met Mokumse humor!

Laten wij nou net zo´n ontdekkingstocht hebben georganiseerd. U wandelt vanaf de Dam langs alle bekende monumenten en grachten en stapt pardoes een echte Amsterdamse kroeg binnen, waar de kastelein al jaren de grootste sport van de stad bedrijft, een biertje tappen natuurlijk! Bij elk pand en bij elke kroeg is wel een grappige, fraaie en lachwekkende anekdote te vertellen.

Natuurlijk, die grachten zijn prachtig, maar het echte leven van de stad gaat schuil achter de helder verlichte ramen van de Jordaanse kroegen, waar de laatste generatie Bolle Jannen en Tante Nellen u nog waarheidsgetrouwe verhalen kunnen vertellen over Johnny Jordaan en zijn kornuiten. Geniet ervan!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Enthousiaste begeleiding (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 - 14 personen € 19,00: NU € 14,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 16,50: NU € 12,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan