Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Game Bedrijfsuitje in Amsterdam

Details over dit uitje

Een uitdagend bedrijfsuitje vol spanning en avontuur, dat is in essentie wat Mokum Events u en uw collega's tijdens dit leuke spel biedt. De politie van Amsterdam is op zoek naar een sinistere moordenaar en het moordwapen zwerft ook nog ergens rond. In teams gaat u op zoek naar de Jack The Ripper van Mokum. U gebruikt moderne technologie om u plaats te bepalen en om hints en aanwijzingen te vinden.

"Voeg een speciaal hoofdstuk toe aan de fascinerende detective verhalen van Sir Arthur Conan Doyle en maak van uw bedrijfsuitje een echte thriller"

In teamverband gaan de collega's de strijd met elkaar aan. Elk team wordt voorzien van een tablet, een plattegrond en een handleiding. In anderhalf uur tijd dient elk team zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Op deze manier wordt het blootleggen van zijn of haar motieven, de identiteit van de dader en het vinden van het moordwapen steeds makkelijker. In welk team zit de beste ‘speurneus’ en welk team verzamelt de meeste 'leads'?

Om het allemaal nog iets interessanter te maken hebben we ook enkele foto-opdrachten in het programma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto?

Wie wordt hét DETECTIVE-SQUAD van de dag? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd!

Uw bedrijfsuitje inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende detective team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Mokum Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende bedrijfsuitje van Mokum Events? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan