Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hazes Tour rondleiding met gids in Amsterdam

Details over dit uitje
Hazes Tour Rondleiding Met Gids Mokum Events Amsterdam

De Hazes tour van Mokum Events brengt u langs plekken in Amsterdam waar Hazes geboren en getogen is, van de Gerard Doustraat tot de kroegen waar hij optrad.

De grootste volkszanger van ons land wordt tijdens dit gezellige groepsuitje geheel in het zonnetje gezet.

Onze gids vertelt u de mooiste verhalen over het leven van de beroemde zanger en entertainer. De volksbuurt de Pijp wordt uiteraard bezocht, vandaar veroverde André de wereld.

Zijn liefde voor de blues begon al jong toen hij een optreden van BB King bijwoonde en zijn zangtalent werd in 1959 ontdekt door Johnny Kraaykamp sr. toen André optrad op de Albert Cuypmarkt.

Het standbeeld dat daar van de grote volkszanger is opgericht, geeft nog eens aan hoeveel de echte Amsterdammer genoten heeft van zijn liedjes en repertoire.

Natuurlijk duikt u tijdens deze rondleiding samen met onze gids nog even de kroeg in waar André zijn smaakpapillen liet wennen aan zijn eerste biertje(s).

Boek dit speciale familie-uitje of groepsarrangement als u zin heeft in een echte Amsterdamse belevenis!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellige rondleiding door De Pijp
  • Bezoek aan de favoriete kroeg van Hazes
  • 1 Drankje (bier, fris en/of huiswijn)

Optioneel:

Zeg nou zelf, wat is er nu leuker om ter afsluiting van een geweldige rondleiding met zijn allen en onder begeleiding van een originele Mokumse zanger (en tevens uw gids!) de meest mooie en melancholische nummers van Hazes mee te zingen? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan hetminimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan