checkKies uit 350+ groepsuitjes
tagDe scherpste prijzen van Amsterdam
loveGeprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Hippe Striptease in Amsterdam

Details over dit uitje

De Workshop Hippe Striptease van Mokum Events, gehouden op een gezellige locatie in Amsterdam, leert elke vrouw (of man) de kunst van het verleiden.

Het is het perfecte groepsuitje voor een hilarisch vrijgezellenfeest of zomaar een feestelijk en origineel uitje met vrienden en vriendinnen.

We toveren iedereen om in een sexy 'hunk' of diva en dat allemaal zonder dat iemand zich daadwerkelijk helemaal hoeft uit te kleden.

Jullie professionele striptease lerares zorgt ervoor dat elke performance perfect wordt opgebouwd, langzamerhand stijgt de spanning....

Tijdens deze prikkelende verleidingscursus maken jullie gebruik van overhemden en stropdassen die gewoon over je eigen kleren worden aangetrokken. Dus echt naakt is niemand tijdens deze workshop! Het is zowel vrouw- als manvriendelijk!

Uiteraard zal onze striptease lerares tijdens een vrijgezellenfeestje een show geven die hij of zij nog nooit heeft meegemaakt.

Man of vrouw, jong of ietsje rijper, een striptease voor je partner kan de sfeer in de slaapkamer enorm verhogen.

Geniet van deze professionele en hippe striptease workshop in het centrum van Amsterdam.

Inclusief:
 • check
  Enthousiaste begeleiding
 • check
  Zaalhuur
 • check
  Een stripteaseshow voor de vrijgezel door jullie lerares
 • check
  Gebruik van overhemden, hoeden en stropdassen
 • check
  Goodiebag voor de vrijgezel en een leuk cadeau van Beauty&Show
 • check
  Te boeken op het door jullie gewenste tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 27,50 p.p. excl. BTW

Mokum Events is dé professionele organisator van gezellige, spannende en vrolijke vrijgezellenfeesten, in en rond het centrum van Amsterdam. Zoeken jullie een speciaal op maat georganiseerd vrijgezellenfeestje? Al onze themafeesten kunnen geheel volgens jullie eigen wensen worden georganiseerd!

Komt jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!