Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Hoge Hakken in Amsterdam

Details over dit uitje

De Workshop Hoge Hakken van Mokum Events is voor elke meidengroep of vrijgezellenfeestje hét uitje in Amsterdam om te leren hoe je als een echte diva loopt.

We nemen jullie hele gezelschap mee naar een gezellig zaaltje waar evenwichtskunst, houding en een zelfverzekerde uitstraling geoefend wordt.

Het is een oefening in stijl, in elegantie en niet te vergeten, in recht vooruit kijken.

Uiteraard kunnen jullie tijdens deze hoge hakken workshop genieten van een drankje, dat achteraf contant betaald kan worden, als compensatie voor alle inspanningen en inzet. Je leert dat er heel wat trucs bestaan die zorgen dat je voeten niet pijn doen. En dan kan je eindelijk eens echt op zoek naar dat sexy paar stiletto's waar je altijd van hebt gedroomd.

Dit groepsarrangement wordt enthousiast gepresenteerd door een echte expert, een dame die sinds jaar en dag hoge hakken beschouwd als het toppunt van vrouwelijkheid. Zij weet jullie als geen ander wegwijs te maken wondere wereld van deze evenwichtskunst. Nog eventjes en je kan elke catwalk betreden in binnen- en buitenland.

We vragen je wel zelf een paar hoge hakken naar deze workshop mee te nemen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Goodiebag voor de vrijgezel met leuk cadeau Beauty & Show
  • Zaalhuur
  • Te boeken op het door jullie gewenste tijdstip!

Mokum Events is dé professionele organisator van gezellige, spannende en vrolijke vrijgezellenfeesten, in en rond het centrum van Amsterdam. Zoeken jullie een speciaal op maat georganiseerd vrijgezellenfeestje? Al onze themafeesten kunnen geheel volgens jullie eigen wensen worden georganiseerd!

Komt jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan