Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de Meisjes Lunch in Amsterdam

Details over dit uitje
Jongens tegen de Meisjes Lunch in Amsterdam

Bent u ook bekend met het Jongens tegen de Meisjes TV programma? Vast wel! Mokum Events heeft het bekende programma nu omgetoverd tot super leuk vrienden– of bedrijfsuitje. Hoe staat het met jullie kennis over het andere geslacht? Via de verschillende vragenrondes zal er een gezellige strijd losbarsten tussen de verschillende teams.

Hoeveel paar schoenen heeft een vrouw eigenlijk gemiddeld in haar kast staan? Wie is er nou eigenlijk beter in het verkeer? Allemaal van die vraagstukken waar oneindig over gediscussieerd kan worden, maar vanmiddag gaan we het gewoon testen. Wie zal er uiteindelijk met de hoofdprijs en de eer naar huis gaan?

Om tussendoor de gemoederen niet te hoog op te laten lopen wordt er ook nog eens een overheerlijke lunch geserveerd.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste quizmaster
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Spel benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Op elk gewenste dag en tijdstip te boeken!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan