020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Manse Mannenuitje in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Manse Mannenuitje in Amsterdam

Het Manse Mannenuitje van Mokum Events in Amsterdam brengt het ultieme vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje een stuk dichterbij. Als mannenbroeders komen jullie tijdens dit event ogen en oren te kort. Door achtereenvolgens een bezoek te brengen aan een seksclub, relaxed een rondvaart door de grachten te doen en tot slot te lasergamen, verzorgen wij jullie groepsuitje van top tot teen, ter land, ter zee, en nog net niet in de lucht.

Tour de Bonton

Een rondleiding in de meest exclusieve seksclub van Nederland! Dit is een ervaring die u echt mee wilt maken. Dichterbij Amsterdam en de prostitutie zult u nooit meer komen. Een professionele gids neemt u mee in de wereld van de striptease, seks en erotiek. Een uniek kijkje achter de schermen van de wereld die u altijd al eens van dichtbij wilde zien.

Let op: De voertaal van de rondleiding is Engels. De tour wordt alleen in het Nederlands gegeven indien alle bezoekers Nederlands verstaan!
Mocht u een privé tour willen boeken? Dat kan bij een minimale afname van 15 tickets!

Borrelboot

Na de tour gaan jullie aan boord van onze zeer comfortabele borrelboot, waar jullie onder het genot van een biertje de stad weer eens van een hele andere kant bekijken.

Lasergame

Tijd om een beetje agressie te botvieren met behulp van laserpistolen, blacklight en een supercoole ruimte, het toneel voor jullie eigen sensationele wargame. Lasergamen is een fantastisch spel waar jullie voldoende energie in kwijt kunnen. Na wat korte instructies en het aantrekken van de laservesten gaan jullie in teams tegen elkaar de oorlog uitvechten.

Inclusief:
  • Rondleiding seksclub 60 min.
  • Lasergamen circa 30 min.
  • Borrelboot circa 1,5 uur
  • Hollandse bar met bier, fris en wijn aan boord

Bekijk al onze gezellige en originele vrijgezellenfeesten in hartje Amsterdam. Elk arrangement is naar wens aan te passen! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan