Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Manse Mannenuitje in Amsterdam

Details over dit uitje
Mannenuitje Amsterdam

Het Manse Mannenuitje van Mokum Events in Amsterdam brengt het ultieme vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje een stuk dichterbij. Als mannenbroeders komen jullie tijdens dit event ogen en oren te kort. Door achtereenvolgens met onze gids op stap te gaan over de Wallen, te lasergamen en een relaxed rondvaart door de grachten te doen, verzorgen wij jullie groepsuitje van top tot teen, ter land, ter zee, en nog net niet in de lucht.

Rondleiding Wallen

Op stap door de Warmoesstraat, over de Zeedijk en langs de Oude kerk, het is een prikkelend begin van jullie vrijgezellenuitje of personeelsfeest. Na een kijkje rond de Nieuwmarkt, beginnen de gemoederen al flink warm te lopen. Onze professionele gids vertelt jullie tijdens deze Wallentour alle ins & outs over dit meest beroemde en erotische stukje Amsterdam. De meest bekende clubs en adressen worden tijdens deze rondleiding aangedaan, een beetje flirten met de dames van plezier is uiteraard toegestaan, sterker nog: verplicht!

Lasergame

Tijd om een beetje agressie te botvieren met behulp van laserpistolen, blacklight en een supercoole ruimte, het toneel voor jullie eigen sensationele wargame. Lasergamen is een fantastisch spel waar jullie voldoende energie in kwijt kunnen. Na wat korte instructies en het aantrekken van de laservesten gaan jullie in teams tegen elkaar de oorlog uitvechten.

Borrelboot

Tot slot van dit nemen wij jullie allemaal mee met onze zeer comfortabele borrelboot, waar jullie onder het genot van een biertje de stad weer eens van een hele andere kant bekijken.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Wallentour circa 2 uur
  • Lasergamen circa 30 min.
  • Borrelboot circa 1,5 uur
  • Hollandse bar met bier, fris en wijn aan boord

Bekijk al onze gezellige en originele vrijgezellenfeesten in hartje Amsterdam. Elk arrangement is naar wens aan te passen! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan