Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rembrandt Tour in Amsterdam

Details over dit uitje
Rembrandt Tour Rondleiding Stadswandeling Mokum Events Amsterdam

Rembrandt van Rijn, geboren Leidenaar: onze grootste schilder en etser.

De Rembrandt Tour toont waar hij in Amsterdam woonde, werkte en inspiratie op deed.

Van Rijn onlosmakelijk verbonden met Amsterdam, waar hij vanaf 1631 tot aan zijn dood in 1669 gewoond en gewerkt heeft.

Zijn leven in Amsterdam en de meesterwerken die hij er maakte vallen precies samen met de tijd waarin Amsterdam haar grootste bloei kende.

Deze tour voert ons langs de plekken waar hij woonde, werkte en inspiratie op deed en probeert in chronologische volgorde een beeld te geven van de ontwikkeling van zijn leven en schilderkunst in Mokum.

Tevens zullen we in de rondleiding de geschiedenis van zijn twee grootste opdrachten, de Nachtwacht en de anatomische les van Dr Jan Deyman volgen door Amsterdam.

Halverwege maken we een stop bij een kroeg in een typisch Amsterdams etablissement. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Tip:

Een rondleiding door Museum Het Rembrandthuis; het enige nog bestaande woonhuis en atelier van de beroemde schilder Rembrandt van Rijn. Dwalend door de zeventiende-eeuwse vertrekken waant u zich even terug in Rembrandts tijd. Wie Rembrandt echt wil leren kennen, ontmoet hem in het Rembrandthuis!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan