Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grachtengordel Tour in Amsterdam

Details over dit uitje
Grachtengordel Tour Rondleiding Mokum Events Amsterdam

Mokum Events nodigt u uit voor de Grachtengordel Tour in Amsterdam, om met onze gids langs de grachten te wandelen en vanaf de bruggetjes te genieten.

Geniet van een soms sinds de Gouden Eeuw onveranderd uitzicht.

Geniet van de meest prachtige gevels van oude grachtenpanden.

Uw gids vertelt tijdens de tour over het bijzondere stelsel van grachten en bruggen en over de Gouden Eeuw en de gevolgen en overblijfselen hiervan.

De grachtengordel van de stad vormt de basis van de oude zeventiende eeuwse stad. Het vormt een gebied langs de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Dit prachtige stukje Mokum uit de Gouden Eeuw bestaat voornamelijk uit grachtjes, bruggetjes en prachtige 17-eeuwse grachtenpanden, waarvan de meesten aan de buitenzijde nog geheel in oorspronkelijke staat zijn gehouden.

Uw gids vertelt tijdens de tour over het bijzondere stelsel van grachten en bruggen en over de Gouden Eeuw en de gevolgen en overblijfselen hiervan.

Tussendoor zullen we één van de vele gezellige Amsterdamse cafés aandoen, om even uit te blazen en een lekker drankje te drinken. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe deze tour dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan