020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding van Gogh Museum Amsterdam met gids

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding van Gogh Museum Amsterdam met gids

Een rondleiding in het van Gogh museum in Amsterdam wordt een stuk leuker met een ervaren gids van Mokum Events, met boeiende anekdotes en weetjes.

Komt u naar Amsterdam met vrienden, familie of plant u een uitje met collega's of een leuk schoolreisje?

Uw gids vertelt tijdens de rondleiding van Gogh Museum schitterende achtergrondverhalen over zijn landschappen en zelfportretten alsmede verrassende zaken over één meest beroemde en gedocumenteerde Nederlandse kunstenaars.

Onder kunstliefhebbers is Van Gogh nog steeds een razend interessant onderwerp, niet in de laatste plaats omdat er steeds meer discussie ontstaat over de authenticiteit van sommige werken. Tijd dus om de echte penseelstreken van de schilder te bekijken.

Nergens ter wereld zijn er zoveel schilderijen te zien tijdens de rondleiding in het van Gogh Museum. De diverse landschappen, stillevens en tekeningen geven aan dat we te maken hebben met een schilder met een onstuitbare productiviteit, maar die zijn eigen roem nooit heeft meegemaakt en zijn talent nooit verzilverd heeft gezien.

De kunst in combinatie met zijn leven, is tijdens deze rondleiding van Gogh Museum dan ook het onderwerp van gesprek.

Waarom een culturele rondleiding in het van Gogh Musuem van Mokum Events?

Al bijna 10 jaar is Mokum Events dé organisator van culturele rondleidingen en stadswandelingen in Amsterdam.

Onze gidsen hebben enorme ervaring met het rondleiden van grotere of kleinere groepen en worden geselecteerd op hun enthousiasme en hun talent om hun kennis op een toegankelijke en leuke manier over te brengen. Zo ook tijdens de rondleiding van Gogh museum.

Inclusief tijdens de rondleiding in het van Gogh Museum:
  • Professionele gids
  • Entree Van Gogh Museum
  • Rondleiding door alle zalen
  • Niet wachten bij de kassa!
  • Te boeken op het door u gewenste tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor de rondleiding van Gogh Museum? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan