Kies uit 322 teamuitjes in Amsterdam

Is uw teamuitje Amsterdam bedoeld om eens nader tot elkaar te komen? Soms wil dat nog wel eens volledig uit de hand lopen! Mokum Events is geen relatiebemiddelingsbureau natuurlijk, maar organiseert wel hele leuke Amsterdamse bedrijfsuitjes, teamuitjes, feesten en partijen. En daaruit zijn al diverse relaties ontstaan. Uw Amsterdamse uitje is perfect geschikt voor het dagje uit met vrienden, familie of collega’s en kan helemaal op maat worden samengesteld. Bekijk al onze arrangementen in de categorie ‘Teamuitje Amsterdam’ en laat u verrassen door onze verrassende ideeën en teamuitjes!

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Flikken Amsterdam Dinerspel
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het sfeervolle centrum van Amsterdam. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Amsterdam Lunchspel
Flikken Amsterdam is een geschikt uitje om jullie teamwerk te versterken, maar het kan natuurlijk ook geboekt worden als gezellig familieuitje. We verdelen het gezelschap in verschillende onderzoeksteams die allemaal hetzelfde dossier mee krijgen. Via verschillende opdrachten kris kras door het centrum kunnen jullie meer informatie verzamelen. Tussen het speuren door staan er diverse heerlijke gerechten op u te wachten. Kom op… er is haast bij geboden!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Amsterdam
Na het succes van Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam komen deze misdaadbestrijders nu ook naar Amsterdam toe. Wij van Mokum Events hebben een interessante moordzaak voor jullie klaarliggen die zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Was het een laffe misdaad of komen er politieke geheimen aan het licht? Pas wel op… jullie bevinden je op gevaarlijk terrein!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Lasergamen – BBQ – Bowlen in Amsterdam
Het Lasergamen - BBQ - Bowlen arrangement van Mokum Events is hét ultieme vrijgezellenfeest! Voel je adrenalinegehalte omhoogschieten terwijl je achtereenvolgend gaat barbecueën, een balletje gooit op de bowlingbaan en je vrienden verslaat bij een potje lasergamen. Laat het regelen maar aan ons over, dan kan jij lekker genieten van dit tot in de puntjes verzorgde uitje!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Dinner – Escape City Tablet Game in Amsterdam
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Mokum Events in Amsterdam. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Dinnergame in Amsterdam
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Diner Game van Mokum Events, hét uitje in de openlucht voor 'investigators' die hun zenuwen in bedwang weten te houden!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Lunchspel in Amsterdam
Wilt u het meest spannende groepsuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam beleven? Mokum Events biedt het leukste detective verhaal voor u en uw vrienden en collega's. Tijdens deze bloedstollende combinatie van lunch en spel wordt u aangesteld als recherche team en gaan jullie Amsterdam doorkruisen in een moordzaak op te lossen.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinerspel in Amsterdam
Bij Mokum Events boekt u nu het leukste groepsuitje. De meesten kennen het wel, Kolonisten van Catan, het bordspel. Wij hebben het voor uitgewerkt naar een ‘real life’ City Game in Amsterdam. In het centrum van Amsterdam gaat u hard aan de slag om jullie eigen Amsterdamse kolonie op te bouwen.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Lunchspel in Amsterdam
Mokum Events ontwikkelt voor jullie de leukste populaire bordspellen om in gezellige openlucht city games. Reserveer nu voor uw bedrijfsuitje, familieuitje of vrijgezellenuitje de Kolonisten van Catan Tablet City Game. Ontdek het centrum van Amsterdam en geniet tussendoor heerlijk van een uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Amsterdam
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Mokum Events in Amsterdam starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Amsterdam
Mokum Events biedt u de Escape City Game aan in hartje Amsterdam waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Heel Holland Bakt in Amsterdam
Bij Mokum Events boekt u nu het smakelijkste groepsuitje in Amsterdam. Tijdens Heel Holland Bakt in Amsterdam van Mokum Events gaat lekker aan de slag met de mooiste taarten.  
Vanaf 6 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Flashmob in Amsterdam
Wil jij een onvergetelijke bruiloft óf personeelsuitje en werkelijk iedereen versteld zien staan? Dan is de Workshop Flasmob in Amsterdam van Mokum Events iets voor jou!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Amsterdam
Even een gezellig avondje uit met vrienden of collega's doet u met het Pubquiz Dinerspel van Mokum Events. Wij nemen u mee voor een oergezellig avondje Amsterdam voor een overheerlijk 3-gangen diner en de leukste quizvragen. Speel mee met de hele afdeling, vereniging of familie en maak van uw avondje in Amsterdam iets bijzonders.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Stadsboeren in Amsterdam
Groene vingers krijgen in de Amsterdamse betonjungle, dat is Stadsboeren in Amsterdam van Mokum Events. Hét groepsuitje voor iedereen die genoeg heeft van al dat asfalt en beton! Laat het maar aan onze eigen stadsboeren en boerinnen over om de passie voor de natuur over te brengen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Pubquiz Lunchspel in Amsterdam
Welkom bij het Pubquiz Lunchspel van Mokum Events, wij nemen u mee naar een gezellig Amsterdams restaurant waar een gezellige quiz en een perfecte 3-gangen lunch voor u klaar staat. U speelt in verschillende teams om de prachtige hoofdprijs die na afloop zal worden uitgereikt. Echte Mokumse gezelligheid, het ideale arrangement voor uw bedrijfs- of groepsuitje.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Workshop Suppen in Amsterdam
Suppen... wat is dat??? Suppen is afgeleid van het woord ‘SUP’, oftewel: Stand Up Paddle. Met de Workshop Suppen van Mokum Events  zullen jullie de Amsterdamse grachten op een bijzondere manier verkennen, namelijk met een surfboard en een peddel.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
The Pain Game in Amsterdam
Reserveer het spannendste vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam van dit moment, de Pain Game van Mokum Events.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Bubble Voetbal in Amsterdam
Met een beschermende plastic bal om je lichaam lekker voetballen, in het kort: Bumping Bubble Ball! Samen met Mokum Events organiseert u uw eigen grappige Bubble Voetbal sportevent in Amsterdam. Buiten op het veld, Bubble Voetbal is een ludiek vrijgezellenfeest of groepsuitje voor iedereen die van bubbelende lichaamsbeweging houdt.
Vanaf 12 personen
1 uur
Favoriet
Escape Room in Amsterdam
De Escape Room, de internationale hit van dit moment is natuurlijk ook bij Mokum Events in Amsterdam te boeken. Het is het perfecte groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van het oplossen van raadsels en voor diegenen die niet weglopen voor een beetje spanning.
Vanaf 2 personen
1.5 uur
Favoriet

Teamuitjes Amsterdam: teambuilding & gezelligheid

Een teamuitje vraagt om gezamenlijke activiteit, een spelelement of zelfs een beetje competitie. Maar dan wel gezellig natuurlijk, het gaat immers om teambuilding. Ons overzicht ‘Teamuitjes Amsterdam’ heeft u wat dat betreft volop te bieden.

Wat dacht u bijvoorbeeld van ons ‘Ranking the Stars diner’ arrangement? Altijd leuk en een tikkie confronterend, want tijdens dit teamuitje in Amsterdam gaat u uw vrienden of collega’s een stuk beter leren kennen, óók als u dacht dat u ze al heel goed kende. Mocht het een beetje uit de hand lopen, dan kunt u het altijd nog bijleggen tijdens het fantastische 3-gangendiner dat bij dit arrangement hoort.

Oók leuk: onze ‘Jordaan Tour per Groepsfiets in Amsterdam’. Met deze tour ziet u echt de héle Jordaan. Dit teamuitje is perfect voor teambuilding in Amsterdam, want op onze fietsen voor 15 personen is het wel zo netjes als iedereen meetrapt. Al te vermoeiend zal dat overigens ook weer niet zijn: het is tenslotte een teamuitje, geen sportwedstrijd. Onze groepsfietsen hebben daarom trapondersteuning en natuurlijk stoppen we regelmatig om de Jordanese sfeer op te snuiven.

Ontdek meer mogelijkheden in de categorie ‘Teamuitjes Amsterdam’ en neem gerust contact met ons op op als u vragen heeft over een van onze teamuitjes!