020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam

U start met uw gezelschap in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, aan het IJ in Amsterdam. Na de lunch gaat u vergaderen in het Oostelijk Havengebied.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Dit mooie hotel, dat Mokum Events voor u selecteerde, biedt alle gemakken van hedendaags comfort voor een vergaderarrangement, op loopafstand van het centrum en het Centraal Station.

Het Mövenpick Hotel heeft een lobby bar, ruim 900 m2 aan flexibele vergader- en conferentieruimte voorzien van moderne apparatuur, gratis draadloos internet, een Executive Lounge en een terras aan het IJ, aan het Oostelijk Havengebied.

12.30 - 13.30 Lunch

Restaurant Silk Road op de tweede etage van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre biedt een bijzondere keuken, waarin oost en west samenkomen. Wij bieden u in dit rookvrije restaurant een uitgebreide lunch aan.

13.30 - 16.00 Vervolg vergadering

Na de lunch gaat u het tweede gedeelte van uw vergadering in. U kunt uiteraard weer gebruik maken van de speciaal voor u gearrangeerde faciliteiten, inclusief koffie, thee en andere verfrissingen.

16.00 - 18.30 Tour Oostelijk Havengebied

Als het tweede gedeelte van uw vergadering achter de rug is en de vergaderdag kan worden afgesloten is het tijd voor cultuur! Mokum Events neemt u mee naar Oostelijk havengebied.

Dit bijzondere gebied heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van een grimmig gebied met donkere grimmige kades waar het schijnbaar altijd motregende tot een moderne en gewilde woonwijk met opmerkelijke en gevarieerde architectuur, waarbij een belangrijk deel van de bestaande monumentale panden op een indrukwekkende wijze behouden werd.

Kijk uw ogen uit bij de gevarieerde woningbouw, het KNSM-eiland, de nieuwe grachtjes en bruggetjes van het Java-eiland, de vrije kavels op Borneo en reuzenblokken als The Whale op Sporenburg en verbaas u! onderweg zullen we even uitrusten, indrukken verwerken en een drankje nuttigen.

18.30 - 21.00 Diner in restaurant Fifteen

Voor het diner nodigen wij u uit in restaurant Fifteen Amsterdam. Dit restaurant is gebaseerd op het succesvolle concept van Jamie Oliver's Restaurant Fifteen in Londen. Ieder jaar wordt in dit restaurant aan 15 werkloze jongeren met een zwakke positie op de arbeidsmarkt de kans geboden zich te bekwamen in het koksvak. Op deze manier hoopt de Stichting Kookdroom die het project initieert een aantal jongeren een beter arbeidsperspectief te bieden.

In dit bijzondere restaurant gebruikt u gezamenlijk een voortreffelijk 4-gangen diner en kan worden nagepraat over deze drukke en prachtige dag.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan