Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam

Details over dit uitje
Vergaderen Oostelijk Havengebied Mokum Events Amsterdam

U start met uw gezelschap in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, aan het IJ in Amsterdam. Na de lunch gaat u vergaderen in het Oostelijk Havengebied.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Dit mooie hotel, dat Mokum Events voor u selecteerde, biedt alle gemakken van hedendaags comfort voor een vergaderarrangement, op loopafstand van het centrum en het Centraal Station.

Het Mövenpick Hotel heeft een lobby bar, ruim 900 m2 aan flexibele vergader- en conferentieruimte voorzien van moderne apparatuur, gratis draadloos internet, een Executive Lounge en een terras aan het IJ, aan het Oostelijk Havengebied.

12.30 - 13.30 Lunch

Restaurant Silk Road op de tweede etage van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre biedt een bijzondere keuken, waarin oost en west samenkomen. Wij bieden u in dit rookvrije restaurant een uitgebreide lunch aan.

13.30 - 16.00 Vervolg vergadering

Na de lunch gaat u het tweede gedeelte van uw vergadering in. U kunt uiteraard weer gebruik maken van de speciaal voor u gearrangeerde faciliteiten, inclusief koffie, thee en andere verfrissingen.

16.00 - 18.30 Tour Oostelijk Havengebied

Als het tweede gedeelte van uw vergadering achter de rug is en de vergaderdag kan worden afgesloten is het tijd voor cultuur! Mokum Events neemt u mee naar Oostelijk havengebied.

Dit bijzondere gebied heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van een grimmig gebied met donkere grimmige kades waar het schijnbaar altijd motregende tot een moderne en gewilde woonwijk met opmerkelijke en gevarieerde architectuur, waarbij een belangrijk deel van de bestaande monumentale panden op een indrukwekkende wijze behouden werd.

Kijk uw ogen uit bij de gevarieerde woningbouw, het KNSM-eiland, de nieuwe grachtjes en bruggetjes van het Java-eiland, de vrije kavels op Borneo en reuzenblokken als The Whale op Sporenburg en verbaas u! onderweg zullen we even uitrusten, indrukken verwerken en een drankje nuttigen.

18.30 - 21.00 Diner in restaurant Fifteen

Voor het diner nodigen wij u uit in restaurant Fifteen Amsterdam. Dit restaurant is gebaseerd op het succesvolle concept van Jamie Oliver's Restaurant Fifteen in Londen. Ieder jaar wordt in dit restaurant aan 15 werkloze jongeren met een zwakke positie op de arbeidsmarkt de kans geboden zich te bekwamen in het koksvak. Op deze manier hoopt de Stichting Kookdroom die het project initieert een aantal jongeren een beter arbeidsperspectief te bieden.

In dit bijzondere restaurant gebruikt u gezamenlijk een voortreffelijk 4-gangen diner en kan worden nagepraat over deze drukke en prachtige dag.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan