020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in de Jordaan in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen in de Jordaan in Amsterdam

Mokum Events laat u in stijl Vergaderen in de Jordaan in Amsterdam, in het uit 25 authentieke 17de en 18de eeuwse grachtenpanden bestaande Hotel Pulitzer.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Het Pulitzer ligt aan de Prinsengracht, midden in die mooie, die fijne Jordaan. Het echte Mokum!

U vergadert in één van de stijlvolle, weelderige zalen van het hotel. Iedere zaal heeft een eigen karakteristieke sfeer, maar is altijd comfortabel en rustgevend.

12.30 - 13.30 Sandwichlunch

Na afronding van het ochtendgedeelte van uw bijeenkomst, wordt er een utgebreide SandwichLunch geserveerd. U kiest of dat in de vergaderruimte zal plaatsvinden, of in het Pulitzer restaurant.

13.30 - 16.00 Vervolg vergadering

Als de schalen met sandwiches en de glazen en kopjes leeg zijn, wordt u weer terugverwacht aan de vergadertafels om uw meeting voort te zetten. Uiteraard wordt u ook tijdens de middagsessie voorzien van een natje en een droogje.

16.00 - 18.00 Jordaantour

Op het moment dat de voorzitter de vergadering heeft gesloten, start Mokum Events het culturele gedeelte van uw vergaderdag. Onze geroutineerde gidsen nemen u mee voor een stadswandeling door de Jordaan, één van de gezelligste, sfeervolste en muzikaalste volksbuurten van Amsterdam.

Een gebied vol met smalle straatjes, steegjes, grachten en prachtige historische panden. De Noorder- en de Westerkerk, vele verborgen hofjes, gezellige winkeltjes, rumoerige kroegjes en gekke anekdotes.

18.00 - 19.00 Smartlappen zingen

Aan het einde van de tour nemen we plaats aan de stamtafel van een oergezellig Jordaans café. We gaan met zijn allen een uurtje smartlappen zingen!

Waan jezelf Tante Leen of Johnny Jordaan. Wij leveren het tekstboek met 40 beroemde en beruchte levensliederen en een echte Amsterdamse accordeonist, ù levert uw talent.

19.00 - 21.00 Diner in restaurant Lieve

Wat nu nog ontbreekt is een heerlijk en uitgebreid diner in stijl. Welnu, ook dàt levert Mokum Events natuurlijk!

Wij nodigen u uit in een typisch Belgisch restaurant.

België, geen land zo divers! Vlaams, Frans en Duitstalig, van de Limburgse heide tot de Vlaamse Ardennen, van polders tot bergen, van mondaine steden tot uitgestrekte bossen, van boeren in blauwe overalls tot kokette madammen, van waterzooi tot Ardeense saucisse, van Adolphe Sax tot Plastique Bertrand.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan