Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in de Jordaan in Amsterdam

Details over dit uitje
Vergaderen In De Jordaan Mokum Events Amsterdam

Mokum Events laat u in stijl Vergaderen in de Jordaan in Amsterdam, in het uit 25 authentieke 17de en 18de eeuwse grachtenpanden bestaande Hotel Pulitzer.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Het Pulitzer ligt aan de Prinsengracht, midden in die mooie, die fijne Jordaan. Het echte Mokum!

U vergadert in één van de stijlvolle, weelderige zalen van het hotel. Iedere zaal heeft een eigen karakteristieke sfeer, maar is altijd comfortabel en rustgevend.

12.30 - 13.30 Sandwichlunch

Na afronding van het ochtendgedeelte van uw bijeenkomst, wordt er een utgebreide SandwichLunch geserveerd. U kiest of dat in de vergaderruimte zal plaatsvinden, of in het Pulitzer restaurant.

13.30 - 16.00 Vervolg vergadering

Als de schalen met sandwiches en de glazen en kopjes leeg zijn, wordt u weer terugverwacht aan de vergadertafels om uw meeting voort te zetten. Uiteraard wordt u ook tijdens de middagsessie voorzien van een natje en een droogje.

16.00 - 18.00 Jordaantour

Op het moment dat de voorzitter de vergadering heeft gesloten, start Mokum Events het culturele gedeelte van uw vergaderdag. Onze geroutineerde gidsen nemen u mee voor een stadswandeling door de Jordaan, één van de gezelligste, sfeervolste en muzikaalste volksbuurten van Amsterdam.

Een gebied vol met smalle straatjes, steegjes, grachten en prachtige historische panden. De Noorder- en de Westerkerk, vele verborgen hofjes, gezellige winkeltjes, rumoerige kroegjes en gekke anekdotes.

18.00 - 19.00 Smartlappen zingen

Aan het einde van de tour nemen we plaats aan de stamtafel van een oergezellig Jordaans café. We gaan met zijn allen een uurtje smartlappen zingen!

Waan jezelf Tante Leen of Johnny Jordaan. Wij leveren het tekstboek met 40 beroemde en beruchte levensliederen en een echte Amsterdamse accordeonist, ù levert uw talent.

19.00 - 21.00 Diner in restaurant Lieve

Wat nu nog ontbreekt is een heerlijk en uitgebreid diner in stijl. Welnu, ook dàt levert Mokum Events natuurlijk!

Wij nodigen u uit in een typisch Belgisch restaurant.

België, geen land zo divers! Vlaams, Frans en Duitstalig, van de Limburgse heide tot de Vlaamse Ardennen, van polders tot bergen, van mondaine steden tot uitgestrekte bossen, van boeren in blauwe overalls tot kokette madammen, van waterzooi tot Ardeense saucisse, van Adolphe Sax tot Plastique Bertrand.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan