Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen op Chique in Amsterdam

Details over dit uitje
Vergaderen Op Chique Mokum Events Amsterdam

Ga vergaderen op chique in hartje Amsterdam, in het American Hotel, vlakbij Rijksmuseum, Van Gogh Museum, PC Hooftstraat, Leidsestraat en Vondelpark.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Dit prachtige statige historische pand dateert van 1900 en is vrijwel volledig in Art Nouveau stijl gebouwd en ingericht.

Mokum Events is er in geslaagd om in dit glorieuze hotel vergaderruimte voor u te reserveren. Niets voor niets staat boven dit arrangement: Vergaderen op Chique!

13.00 - 14.30 Luxe lunch

Na het ochtendgedeelte van uw vergadering bieden wij u een luxe lunch in stijl aan in een van de Art Nouveau zalen van het Amsterdam American Hotel.

14.30 - 16.30 Vervolg vergadering

Als u de lunch achter de kiezen hebt, kunt u uw vergadertafel weer opzoeken voor het tweede gedeelte van uw bijeenkomst. De zaal is gereserveerd tot een uur of half 5. Uiteraard wordt er ook ‘s middags gezorgd voor de inwendige mens.

16.30 - 18.30 Grachtengordel tour

Aan het einde van een lange vergaderdag staat de gids van Mokum Events voor u klaar om u mee te nemen voor een tour door de grachtengordel van Amsterdam; de oorsprong van de stad. Onze gids vertelt u over het unieke systeem van grachten en bruggen, en uiteraard over de prachtige panden uit de Gouden Eeuw die momenteel niet zelden worden bewoond door 'bekend Nederland'.

18.30 - 21.00 Pasta e Basta

Aan het einde van de Grachtengordel tour brengt uw gids u bij de ingang van het geweldige Italiaanse restaurant Pasta e Basta. Dit restaurant is niet alleen bijzonder om zijn echte traditionele Italiaanse keuken, waarin enkel met dagverse producten wordt gewerkt, maar misschien nog wel meer om de zingende bediening..!

Ja, en dan niet jolige badkamerzingers, maar echte, degelijk getrainde tenoren en sopranen! Warme Italiaanse muziek bij gerechten van topkwaliteit! Dit is dé manier om deze bijzondere vergaderdag af te sluiten!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan