Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen op de Westelijke Eilanden in Amsterdam

Details over dit uitje
Vergaderen Westelijke Eilanden Mokum Events Amsterdam

Mokum Events verleidt u met dit arrangement om te vergaderen in Amsterdam, op de Westelijke Eilanden. Probeer in De Kleine Werf maar ´s niet weg te dromen.

09.00 - 12.30 Vergaderen

...tijdens uw vergadering en te mijmeren over houten zeilschepen, storm op zee en zeeheldenromantiek!

De Kleine Werf is een prachtig authentieke scheepswerf, die nog steeds in gebruik is. U vergadert in 17e eeuwse sfeer, in een zeer stijlvolle zaal met openslaande deuren en grote raampartijen waardoor u een rustiek uitzicht heeft op de oude Bickersgracht.

Laat uw geest dwalen en laat u inspireren door deze bijzondere omgeving.

12.30 - 13.30 Lunch

Tussen de middag zal u een uitgebreide lunch worden aangeboden.

13.30 - 16.00 Vervolg vergadering

Na de lunch krijgt u de gelegenheid om weer aan te schuiven aan de vergadertafel en uw bijeenkomst voort te zetten.

16.00 - 18.30 Tour over de Westelijke Eilanden

Als de vergadering is gesloten, nodigt Mokum Events u uit voor een rondleiding over de Westelijke Eilanden. Onder begeleiding van een van onze professionele gidsen nemen wij u mee naar het gedeelte van Amsterdam, dat in de 17e eeuw vrijwel geheel in dienst stond van de West Indische Compagnie (de WIC).

U ziet de Westelijke eilanden met hun historie van strijd tegen de ‘stadsvernieling’ op het Bickerseiland, de verbouwde pakhuizen op het Prinseneiland en een verdwaald stukje stadsschoon, de Zandhoek op het Realeneiland.

We nemen u mee langs prachtige panden in weelderige Art Nouveau stijl in de Haarlemmerbuurt. Vervolgens gaan we naar de Spaarndammerbuurt, wereldberoemd door de prachtige Amsterdamse School-architectuur, zoals het sociale wooncomplex Het Schip van architect De Klerk.

Om alle indrukken te laten bezinken en de vermoeide voeten wat te laten rusten, zullen we aan het einde van deze tour gezamenlijk een kroeg induiken en een borrel drinken.

18.30 - 21.00 Diner

Na de borrel is het tijd voor een uitgebreid drie-gangen diner. Hierbij hebben we uw hulp nodig: ù bepaalt waar we gaan eten! Wij zullen u voldoende suggesties doen, maar ù mag het zeggen! En denk er aan: meeste stemmen gelden...

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan