020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen op de Westelijke Eilanden in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen op de Westelijke Eilanden in Amsterdam

Mokum Events verleidt u met dit arrangement om te vergaderen in Amsterdam, op de Westelijke Eilanden. Probeer in De Kleine Werf maar ´s niet weg te dromen.

09.00 - 12.30 Vergaderen

...tijdens uw vergadering en te mijmeren over houten zeilschepen, storm op zee en zeeheldenromantiek!

De Kleine Werf is een prachtig authentieke scheepswerf, die nog steeds in gebruik is. U vergadert in 17e eeuwse sfeer, in een zeer stijlvolle zaal met openslaande deuren en grote raampartijen waardoor u een rustiek uitzicht heeft op de oude Bickersgracht.

Laat uw geest dwalen en laat u inspireren door deze bijzondere omgeving.

12.30 - 13.30 Lunch

Tussen de middag zal u een uitgebreide lunch worden aangeboden.

13.30 - 16.00 Vervolg vergadering

Na de lunch krijgt u de gelegenheid om weer aan te schuiven aan de vergadertafel en uw bijeenkomst voort te zetten.

16.00 - 18.30 Tour over de Westelijke Eilanden

Als de vergadering is gesloten, nodigt Mokum Events u uit voor een rondleiding over de Westelijke Eilanden. Onder begeleiding van een van onze professionele gidsen nemen wij u mee naar het gedeelte van Amsterdam, dat in de 17e eeuw vrijwel geheel in dienst stond van de West Indische Compagnie (de WIC).

U ziet de Westelijke eilanden met hun historie van strijd tegen de ‘stadsvernieling’ op het Bickerseiland, de verbouwde pakhuizen op het Prinseneiland en een verdwaald stukje stadsschoon, de Zandhoek op het Realeneiland.

We nemen u mee langs prachtige panden in weelderige Art Nouveau stijl in de Haarlemmerbuurt. Vervolgens gaan we naar de Spaarndammerbuurt, wereldberoemd door de prachtige Amsterdamse School-architectuur, zoals het sociale wooncomplex Het Schip van architect De Klerk.

Om alle indrukken te laten bezinken en de vermoeide voeten wat te laten rusten, zullen we aan het einde van deze tour gezamenlijk een kroeg induiken en een borrel drinken.

18.30 - 21.00 Diner

Na de borrel is het tijd voor een uitgebreid drie-gangen diner. Hierbij hebben we uw hulp nodig: ù bepaalt waar we gaan eten! Wij zullen u voldoende suggesties doen, maar ù mag het zeggen! En denk er aan: meeste stemmen gelden...

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan