020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de WinterRat & Glühweinboot Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Wie is de WinterRat & Glühweinboot Amsterdam

Zoekt u iets speciaals deze winter voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje? Het WinterRat & Glüweinboot arrangement van Mokum Events kent zoals elk jaar vele hoogtepunten, waarvan niet de minste een heerlijke rondvaart door de grachten van het altijd pittoreske Amsterdam.

Maar u begint eerst aan een heerlijke gezelschapsspel waarin diverse ludieke opdrachten op het programma staan. In het centrum van Amsterdam gaat u een spannend avontuur tegemoet. Wij ontvangen u eerst met warme chocolademelk om alvast in de stemming te komen en leggen de regels van het spel aan u uit.

Uiteraard is vooraf iemand binnen uw groep of team aangewezen en gecoacht om al uw plannen te ondermijnen. Wie is de Rat wordt gespeeld in teams en elk team of koppel krijgt van ons een opdrachtenboekje mee waarin diverse bijzondere opdrachten staan vermeld.

Maar ja, die geniepige Rat weerhoudt u er steeds van om echt veel punten te verdienen.
Nadat de teamprestaties zijn geleverd, stapt u aan boord van onze Glühweinboot voor een pittoreske rondvaart door de Amsterdamse grachten. Aan boord worden de winnaars bekend gemaakt en wordt onze Wie is de WinterRat hoofdprijs overhandigd. Ook komt u te weten wie van jullie die geheimzinnige Rat is geweest en wie dus veel talent heeft voor list en bedrog. Voortaan maar eens rekening mee houden…..

LET OP: Onze boten hebben niet standaard een overkapping of toilet aan boord. Gelieve hier rekening mee te houden.
Mocht u dit willen kunt u dit bij uw aanvraag aangeven bij uw contactpersoon.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ontvangst met warme chocomel
  • Wie is de WinterRat spelprogramma
  • Rondvaart door Amsterdam met Glühwein aan boord
  • Onbeperkt drankjes Hollandse bar aan boord
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige omgeving waar u doorheen vaart? Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan