Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de WinterRat & Glühweinboot Amsterdam

Details over dit uitje

Zoekt u iets speciaals deze winter voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje? Het WinterRat & Glüweinboot arrangement van Mokum Events kent zoals elk jaar vele hoogtepunten, waarvan niet de minste een heerlijke rondvaart door de grachten van het altijd pittoreske Amsterdam.

Maar u begint eerst aan een heerlijke gezelschapsspel waarin diverse ludieke opdrachten op het programma staan. In het centrum van Amsterdam gaat u een spannend avontuur tegemoet. Wij ontvangen u eerst met warme chocolademelk om alvast in de stemming te komen en leggen de regels van het spel aan u uit.

Uiteraard is vooraf iemand binnen uw groep of team aangewezen en gecoacht om al uw plannen te ondermijnen. Wie is de Rat wordt gespeeld in teams en elk team of koppel krijgt van ons een opdrachtenboekje mee waarin diverse bijzondere opdrachten staan vermeld.

Maar ja, die geniepige Rat weerhoudt u er steeds van om echt veel punten te verdienen.
Nadat de teamprestaties zijn geleverd, stapt u aan boord van onze Glühweinboot voor een pittoreske rondvaart door de Amsterdamse grachten. Aan boord worden de winnaars bekend gemaakt en wordt onze Wie is de WinterRat hoofdprijs overhandigd. Ook komt u te weten wie van jullie die geheimzinnige Rat is geweest en wie dus veel talent heeft voor list en bedrog. Voortaan maar eens rekening mee houden…..

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ontvangst met warme chocomel
  • Wie is de WinterRat spelprogramma
  • Rondvaart door Amsterdam met Glühwein aan boord
  • Onbeperkt drankjes Hollandse bar aan boord
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige omgeving waar u doorheen vaart? Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan