Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Suppen in Amsterdam

Details over dit uitje
suppen amsterdam

Suppen... wat is dat??? Suppen is afgeleid van het woord ‘SUP’, oftewel: Stand Up Paddle. Met de Workshop Suppen van Mokum Events zullen jullie de Amsterdamse grachten op een bijzondere manier verkennen, namelijk met een surfboard en een peddel.

Uiteraard leren jullie eerst de do’s and don’ts van het Suppen voordat we jullie de grachten op sturen! Verschillende instructies zullen aan bod komen, zoals de peddel techniek en balans.

Na de instructies gaat het echte werk beginnen! Jullie gaan een tocht over de grachten maken, en natuurlijk vindt er als afsluiting een wedstrijdje plaats. Wie van jullie heeft het Suppen overmeesterd?

Wees niet bang! Jullie hoeven niet in bikini of zwembroek op het surfboard te gaan staan! We hebben echte surfgear voor jullie klaarstaan waarmee jullie zullen lijken op heuse professionals.

Deze unieke workshop van Mokum Events is er zeker een om nooit te vergeten. Verwacht overigens niet dat het een en al ontspanning is, want met de Workshop Suppen hebben jullie meteen je work-out van de dag achter de rug!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • SUP (surfboard en peddel)
  • Wetsuit en eventueel surfschoentjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan