Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Body Worlds: The Happiness Project

Details over dit uitje

De permanente anatomietentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid.

Meer dan 200 anatomische preparaten van échte menselijke lichamen tonen de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam.

Je leert onder meer dat mensen die gelukkig zijn, enkele jaren langer leven dan mensen die ongelukkig zijn. Dat is goed nieuws in een land waarvan de bevolking al jaren tot de meest gelukkige ter wereld hoort!

Het DNA van geluk bestaat voor 50 procent uit erfelijke factoren, voor 40 procent uit eigen handelingen en voor (maar) 10 procent uit levensomstandigheden. Kortom: Je geluk heb je voor een heel groot deel zelf in de hand!

The Happiness Project geeft aanknopingspunten voor het verbeteren van je geluksniveau. Onderweg kom je bijvoorbeeld allerlei inspirerende feitjes tegen. Zo werkt geluk besmettelijk: contact met een gelukkig persoon vergroot je kans om gelukkig te zijn met 15 procent. Glimlachen is ook een goed middel tot geluk.

Daartegenover staat dat sommige zaken ter discussie worden gesteld. Word je echt gelukkiger als je veel te kiezen hebt? Wat is het effect van seksueel genot en verslaving? En hoe zit het eigenlijk met trouwen en kinderen krijgen; is dat de sleutel tot geluk?

De getoonde lichamen in BODY WORLDS zijn afkomstig uit een donorprogramma. Wereldwijd bezochten al bijna 40 miljoen mensen de exposities. ?BODY WORLDS: The Happiness Project is gevestigd in hartje Amsterdam, aan het Damrak 66. Hadden we eigenlijk al gezegd dat je in de expositie ook kunt schommelen, voor een instant-geluksgevoel?

Na je bezoek mag je in de Museumshop een siliconen armbandje of een button met een inspirerende quote uitzoeken als souvenir. Tot slot geven we huiswerk mee in de vorm van je eigen ‘happiness project’– een kaartje met daarop een opdracht waarvan je gelukkig wordt….

Have a happy visit!

Inclusief:
  • Entree Body Worlds
  • Happiness siliconen polsbandje of happiness button
  • Geluksopdracht

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan