020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Body Worlds: The Happiness Project

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Body Worlds: The Happiness Project

De permanente anatomietentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid.

Meer dan 200 anatomische preparaten van échte menselijke lichamen tonen de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam.

Je leert onder meer dat mensen die gelukkig zijn, enkele jaren langer leven dan mensen die ongelukkig zijn. Dat is goed nieuws in een land waarvan de bevolking al jaren tot de meest gelukkige ter wereld hoort!

Het DNA van geluk bestaat voor 50 procent uit erfelijke factoren, voor 40 procent uit eigen handelingen en voor (maar) 10 procent uit levensomstandigheden. Kortom: Je geluk heb je voor een heel groot deel zelf in de hand!

The Happiness Project geeft aanknopingspunten voor het verbeteren van je geluksniveau. Onderweg kom je bijvoorbeeld allerlei inspirerende feitjes tegen. Zo werkt geluk besmettelijk: contact met een gelukkig persoon vergroot je kans om gelukkig te zijn met 15 procent. Glimlachen is ook een goed middel tot geluk.

Daartegenover staat dat sommige zaken ter discussie worden gesteld. Word je echt gelukkiger als je veel te kiezen hebt? Wat is het effect van seksueel genot en verslaving? En hoe zit het eigenlijk met trouwen en kinderen krijgen; is dat de sleutel tot geluk?

De getoonde lichamen in BODY WORLDS zijn afkomstig uit een donorprogramma. Wereldwijd bezochten al bijna 40 miljoen mensen de exposities. ?BODY WORLDS: The Happiness Project is gevestigd in hartje Amsterdam, aan het Damrak 66. Hadden we eigenlijk al gezegd dat je in de expositie ook kunt schommelen, voor een instant-geluksgevoel?

Na je bezoek mag je in de Museumshop een siliconen armbandje of een button met een inspirerende quote uitzoeken als souvenir. Tot slot geven we huiswerk mee in de vorm van je eigen ‘happiness project’– een kaartje met daarop een opdracht waarvan je gelukkig wordt….

Have a happy visit!

Inclusief:
  • Entree Body Worlds
  • Happiness siliconen polsbandje of happiness button
  • Geluksopdracht

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan