Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Quad Rijden

Details over dit uitje

Met vier wielen door de lucht en de modder? Beleef het quad adventure van Mokum Events in Spaarnwoude, bij Amsterdam. Crossen onder enthousiaste begeleiding.
VRROOOAAAARRRR!!!!!

Haha! Door de prut baggeren, met vol gas de bocht door, verderop bij de heuvel met vier wielen los… En evengoed genieten van de natuur natuurlijk…

Ga volledig uit je dak op een quad van Mokum Events! Ervaar in Amsterdam – Spaarnwoude hoe het voelt om vrijwel iedere hindernis te kunnen nemen in het terrein waar we losgaan met deze geweldige power voertuigjes.

Uiteraard beginnen we rustig aan en gaat u onder begeleiding een paar rondjes oefenen. Als u het eenmaal onder de knie hebt, laten we u los en kunt u het gas opentrekken.

We hebben 350 cc quads met automatische versnellingsbak, zodat u niet hoeft te schakelen en u zich volledig kunt concentreren op het parcours in Amsterdam – Spaarnwoude. Onderschat overigens niet de power van deze machines: WOW! Da’s het echte werk…!!

Gaaaaaaaaaaaasss….!!!!!!!!

Inclusief:
  • Ervaren instructeur
  • Toplocatie
  • Quads, helmen, handschoenen, offroadterrein
  • Te boeken op uw gewenste tijd en datum!

Kledingadvies:

Quadrijden is een actieve en sportieve bezigheid. Kies daarom voor goedzittende kleding die vies mag worden en tegen een stootje kan. Het verdient aanbeveling om het weerbericht in de gaten te houden en de kleding daaraan aan te passen. Neem eventueel een reserveset kleding mee. Heel belangrijk zijn stevige schoenen mét enkelbescherming.

Minimum leeftijd 16 jaar.

Let op!

Een quad wordt door drie rijders gedeeld. Elke vijf a tien minuten wordt er afgewisseld zodat u kunt bijkomen van de spanning.

Optioneel:

– Quad rijden voor kids!
– Hummertrial offroad
– Quad-Biertrial

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan