020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Quad Rijden

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Quad Rijden

Met vier wielen door de lucht en de modder? Beleef het quad adventure van Mokum Events in Spaarnwoude, bij Amsterdam. Crossen onder enthousiaste begeleiding.
VRROOOAAAARRRR!!!!!

Haha! Door de prut baggeren, met vol gas de bocht door, verderop bij de heuvel met vier wielen los… En evengoed genieten van de natuur natuurlijk…

Ga volledig uit je dak op een quad van Mokum Events! Ervaar in Amsterdam – Spaarnwoude hoe het voelt om vrijwel iedere hindernis te kunnen nemen in het terrein waar we losgaan met deze geweldige power voertuigjes.

Uiteraard beginnen we rustig aan en gaat u onder begeleiding een paar rondjes oefenen. Als u het eenmaal onder de knie hebt, laten we u los en kunt u het gas opentrekken.

We hebben quads met automatische versnellingsbak, zodat u niet hoeft te schakelen en u zich volledig kunt concentreren op het parcours in Amsterdam – Spaarnwoude. Onderschat overigens niet de power van deze machines: WOW! Da’s het echte werk…!!

Gaaaaaaaaaaaasss….!!!!!!!!

Programma indicatie:

13.30 - 14.00 uur: Toelichting en voorbereiding op de activiteit: omkleden, veiligheidsinstructie
14.00 - 15.30 uur: Workshop Quad Rijden, inclusief 30 minuten quad rijden per persoon, begeleiding door ervaren instructeur, helmen, offroadparcours
15.30 - 16.00 uur: Einde activiteiten

Belangrijk: De locatie rekent een borg van €100,- per quad. Wanneeruw gezelschap geen schade heeft veroorzaakt, ontvangt u dit bedrag z.s.m. retour.

( Let op: Een quad wordt door drie rijders gedeeld. Elke vijf a tien minuten wordt er afgewisseld zodat u kunt bijkomen van de spanning. De gemiddelde speeltijd is 30 minuten per persoon.)

Inclusief:
  • Ervaren instructeur
  • Toplocatie
  • Quads, helmen, handschoenen, offroadterrein
  • Te boeken op uw gewenste tijd en datum!

Kledingadvies:

Quadrijden is een actieve en sportieve bezigheid. Kies daarom voor goedzittende kleding die vies mag worden en tegen een stootje kan. Het verdient aanbeveling om het weerbericht in de gaten te houden en de kleding daaraan aan te passen. Neem eventueel een reserveset kleding mee. Heel belangrijk zijn stevige schoenen mét enkelbescherming.

Minimum leeftijd 16 jaar.

Let op!

Een quad wordt door drie rijders gedeeld. Elke vijf a tien minuten wordt er afgewisseld zodat u kunt bijkomen van de spanning.

Optioneel:

– Quad rijden voor kids!
– Powerturnen
– Quad-Biertrial

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan