020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen op de Wallen in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen op de Wallen in Amsterdam

Kom Vergaderen op de Wallen, in de ongedwongen sfeer van het oude Waaggebouw, in hartje Amsterdam. Dat heeft Mokum Events voor u gearrangeerd.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Dit monumentale pand uit 1488 biedt plek aan verschillende vergaderruimtes. De design-inrichting van de grote ruimte is zeer smaakvol en het geheel wordt verlicht door 300 kaarsen, waardoor er een bijzondere sfeer wordt gecreëerd. Ideaal om in te vergaderen!

12.30 - 13.30 Lunch

Tussen de middag wordt u een heerlijke en complete lunch aangeboden.

13.30 - 16.00 Vervolg vergadering

Na de lunch kunt u uw vergadering voortzetten. Uiteraard wordt u in de tussentijd voorzien van natjes en droogjes.

16.00 - 18.30 Wallentour

Als u bent uitvergaderd, staat uw Mokum Events gids u op te wachten voor een interessante tour door de Rosse Buurt van Mokum, ofwel de beroemde (beruchte?) Wallen.

Uw gids vertelt over het ontstaan van Amsterdam en de Wallen met haar bewoners in het bijzonder. U geniet van de vele monumentale panden, mysterieuze beeldhouwwerken, verborgen kerken en het Amsterdamse Chinatown!

Halverwege de tour nemen wij u mee naar een in likeuren gespecialiseerd proeflokaal. Hier huist de uitvinder van ondermeer de beroemde likeur Boswandeling en Half en Half.

En... in een proeflokaal dient geproefd te worden! We laten u diverse soorten likeur proeven. Uitspugen hoeft niet, als u buigt voor het eerste slokje, want traditie is traditie!

18.30 - 21.00 Diner

Na de borrel is het tijd voor het diner. Mokum Events reserveert voor u een tafel in een speciaal geselecteerd restaurant op of nabij de Wallen. Tijdens het diner kunt u napraten over de voorbije dag en uw ervaringen en meningen met elkaar delen.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan