Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter in de Jordaan wandeling in Amsterdam

Details over dit uitje
Winter Kerst In De Jordaan Wandeling Winteruitje Mokum Events Amsterdam

Met Mokum Events’ gids nemen wij u mee op de Winter in de Jordaan wandeling, waar het kerstgevoel van af spat, in romantisch winters Amsterdam.

Kent u de sfeervolle kerstplaatjes, waar ieder magazine en reclamefolder voor de feestdagen mee volstaat?

Smalle oude straatjes met grote sneeuwvlokken die door het licht van de prachtigstekerstverlichting op de mutsen en hoeden vallen van mensen die zich door de sneeuw een weg banen met armen vol kerstcadeaus?

Wow, romantisch!

Weet u dat deze decors echt bestaan? Natuurlijk weet u dat! Mokum Events hoeft u echt niet te vertellen hoe de Jordaan in Amsterdam er uitziet in winterse kerstsferen toch?

Of wel? Nou, dat komt dan goed uit, we kunnen u niet alleen vertellen u dit mooiste Mokums plekje er in de dagen van de gezelligste dagen van het jaar uit ziet, we kunnen u het ook laten zien!

Onder begeleiding van een deskundige (kerst)gids nemen wij u op onze Winter Wandeling Jordaan tour mee naar de mooiste plekjes van de Jordaan, waar het kerstgevoel vanaf spat!

Onze deskundige gids kent alle bijzondere plekjes en vertelt u daar de mooiste verhalen over de oudste en meest bezongen volksbuurt van Amsterdam.

We nemen u mee langs de mooiste pittoreske versierde hofjes, smalle straatjes en grachtjes vol met kerstverlichting. Uiteraard zullen we in één van de gezellige kroegjes in sfeer genieten van een kop hete choco.

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Warme chocolademelk of een glas glühwein
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan