020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Rondleiding & Warme Chocoboot in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Winter Rondleiding & Warme Chocoboot in Amsterdam

Bent u van plan deze winter In Amsterdam een gevarieerd en oergezellig groepsuitje of bedrijfsuitje te organiseren? De gidsen van Mokum Events staan werkelijk te popelen om u alles te vertellen over de prachtige Amsterdamse bezienswaardigheden en monumenten. Want er komen er elk jaar steeds meer bij en er staan er nog steeds…best wel veel. Het Rijksmuseum, het filmmuseum, niet te vergeten de Noord-Zuid lijn (ook een monument?) en nog vele andere nieuwe ontwikkelingen in de stad.

De Winter Rondleiding & Warme Chocoboot is altijd populair, vooral als de Kerst naderbij komt. Onze gids voegt zich weldra bij u voor een eerste kennismaking. Als doorgewinterde Amsterdammer kent hij de stad op z’n duimpje. Zo’n winter rondleiding kan natuurlijk overal worden georganiseerd, in de Jordaan, in Oud-Zuid of waar u ook maar wilt.

Na een heerlijke wandeling van twee uur stapt u aan boord van onze Chocoboot om even gemoedelijk vanaf het water de stad op een andere manier te bekijken. Geniet van de warme chocola en allerlei andere lekkere hapjes.

Dit gezellige winteruitje en groepsarrangement wordt geheel op maat voor uw gezelschap georganiseerd. Zowel culinair als cultureel is alles met ons te bespreken. Voor al uw vragen en wensen kunt u terecht bij onze medewerkers! Kies een Amsterdamse wijk en wij brengen alles in de praktijk!

Inclusief:
  • Winter Rondleiding met professionele gids
  • Privé boot
  • Warme chocomelk met slagroom en koekjes/chocolaatjes aan boord!
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige omgeving waar u doorheen vaart? Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan