Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in de Pijp in Amsterdam

Details over dit uitje
Vergaderen In De Pijp Mokum Events Amsterdam

Mokum Events heeft voor u ideale locatie gevonden om te vergaderen in De Pijp in Amsterdam, in een prachtige zaal van restaurant Kale de Derde.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Dit vrijwel tegen de Heineken brouwerij aangelegen restaurant ligt aan de Ferdinand Bolstraat , midden in de bekende wijk De Pijp.

De sfeer in Kale de Derde laat zich het best omschrijven als 'natuurlijk warm modern': een sfeervolle en rustgevende omgeving voor bijeenkomsten en vergaderingen.

De vergaderzaal ligt direct aan de bar en het restaurant, ideaal om ontspannen en ongestoord te kunnen vergaderen.

Het gehele pand is overigens volledig voorzien van airconditioning, waarbij de temperatuur op iedere willekeurige waarde kan worden ingesteld. Kale de Derde beschikt tevens over draadloos internet, een groot beeldscherm en draadloze microfoons.

12.30 - 13.30 Lunch

In het geweldige restaurant van Kale de Derde gebruikt u tussen de middag gezamenlijk de uitgebreide en zeer luxe lunch.

13.30 - 16.00 Vervolg vergadering

Nadat u klaar bent met de lunch, kunt u de rest van de middag weer gebruik maken van de vergaderzaal. Uiteraard zorgt het personeel van Kale de Derde tussendoor voor de inwendige mens.

16.00 - 18.30 Tour door Pijp

Na het vergaderen, zo rond een uur of 4, wordt u opgewacht door een gids van Mokum Events. Deze professionele tourgids neemt u mee voor een stadswandeling langs de meest boeiende delen van De Pijp.

Hij vertelt u allerlei leuke weetjes en anekdotes over de Pijp, bekend van ondermeer de Albert Cuypmarkt en de vele kroegjes en cafés.

Wist u trouwens dat meerdere bekende Nederlanders, als André Hazes, Piet Mondriaan en Herman Gorter in deze wijk zijn geboren? Vraag de Mokum Events gids!

18.30 - 20.30 Diner in Wereld Eethuis Bazar

Na deze verfrissende wandeling neemt uw gids u mee naar restaurant Bazar aan de Albert Cuypmarkt. Hier gaan we ter afsluiting van de dag genieten van een heerlijk diner. Bazar is een gezellig, sfeervol restaurant, dat gespecialiseerd is in de keukens van Noord Afrika en het Midden Oosten.

Zij doet haar naam Bazar eer aan; in de kleurige ambiance en de originele muziek waant u zich midden op een zonnige markt ergens ver weg. Dit is de ideale gelegenheid om na te praten over de voorbije dag en te genieten van heerlijk eten.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan