020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in de Pijp in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen in de Pijp in Amsterdam

Mokum Events heeft voor u ideale locatie gevonden om te vergaderen in De Pijp in Amsterdam, in een prachtige zaal van restaurant Kale de Derde.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Dit vrijwel tegen de Heineken brouwerij aangelegen restaurant ligt aan de Ferdinand Bolstraat , midden in de bekende wijk De Pijp.

De sfeer in Kale de Derde laat zich het best omschrijven als 'natuurlijk warm modern': een sfeervolle en rustgevende omgeving voor bijeenkomsten en vergaderingen.

De vergaderzaal ligt direct aan de bar en het restaurant, ideaal om ontspannen en ongestoord te kunnen vergaderen.

Het gehele pand is overigens volledig voorzien van airconditioning, waarbij de temperatuur op iedere willekeurige waarde kan worden ingesteld. Kale de Derde beschikt tevens over draadloos internet, een groot beeldscherm en draadloze microfoons.

12.30 - 13.30 Lunch

In het geweldige restaurant van Kale de Derde gebruikt u tussen de middag gezamenlijk de uitgebreide en zeer luxe lunch.

13.30 - 16.00 Vervolg vergadering

Nadat u klaar bent met de lunch, kunt u de rest van de middag weer gebruik maken van de vergaderzaal. Uiteraard zorgt het personeel van Kale de Derde tussendoor voor de inwendige mens.

16.00 - 18.30 Tour door Pijp

Na het vergaderen, zo rond een uur of 4, wordt u opgewacht door een gids van Mokum Events. Deze professionele tourgids neemt u mee voor een stadswandeling langs de meest boeiende delen van De Pijp.

Hij vertelt u allerlei leuke weetjes en anekdotes over de Pijp, bekend van ondermeer de Albert Cuypmarkt en de vele kroegjes en cafés.

Wist u trouwens dat meerdere bekende Nederlanders, als André Hazes, Piet Mondriaan en Herman Gorter in deze wijk zijn geboren? Vraag de Mokum Events gids!

18.30 - 20.30 Diner in Wereld Eethuis Bazar

Na deze verfrissende wandeling neemt uw gids u mee naar restaurant Bazar aan de Albert Cuypmarkt. Hier gaan we ter afsluiting van de dag genieten van een heerlijk diner. Bazar is een gezellig, sfeervol restaurant, dat gespecialiseerd is in de keukens van Noord Afrika en het Midden Oosten.

Zij doet haar naam Bazar eer aan; in de kleurige ambiance en de originele muziek waant u zich midden op een zonnige markt ergens ver weg. Dit is de ideale gelegenheid om na te praten over de voorbije dag en te genieten van heerlijk eten.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan