Dinershows Amsterdam

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Ik Hou van Holland Dinerspel in Amsterdam
Speel met Mokum Events in Amsterdam het Ik hou van Holland Dinerspel. Test in deze quiz uw kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Amsterdamse Avond
Midden in de Jordaan wordt u voor een Amsterdamse Avond welkom geheten door Nelis en Leentje; u weet wel, van dat leuke Jordanese restaurantje!
Vanaf 30 personen
3.5 uur
Favoriet
Moorddiner in Amsterdam
Maak in het Moorddiner van Mokum Events in Amsterdam kennis met rechercheur Woudstra, een inspecteur in hart en nieren en los samen een moord op.
Vanaf 6 personen
4.0 uur
Favoriet
Hoerenkoekeloeren – Op visite bij travestieten in Amsterdam
De Hoerenkoekeloeren-tour door Amsterdam neemt u mee naar de Wallen, waar een gids van Mokum Events u alles vertelt over hoeren, pooiers en peeskamers.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Popquiz Diner in Amsterdam
Mokum Events nodigt u uit voor hét Popquiz Diner in het hart van Amsterdam: de Jordaan of de Wallen. Maar... rustig eten? Dan hebt u het mis!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars lunch in Amsterdam
In de Ranking the Stars Lunch van Mokum Events in Amsterdam is het smullen geblazen én leert u uw collega's of vrienden op een hele andere manier kennen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Amsterdam
In het Ranking the Stars Diner van Mokum Events gaat u in Amsterdam uw vrienden of collega's eens goed onderzoeken op de meest interessante geheimen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Stand-Up Comedy Diner in Amsterdam
Grappen, grollen en dijenkletsers van een professionele stand-up comedian, bij een heerlijk Stand-Up Comedy Diner op een locatie in Amsterdam naar keuze.
Vanaf 20 personen
3.0 uur
Favoriet
Circusvariété-feest in Amsterdam
Mokum Events nodigt u voor een Circusvariété-feest uit in het bijzondere restaurant Casablanca in Amsterdam, met sferen van circus, theater, variété.
Vanaf 20 personen
5.5 uur
Favoriet
Borrelcruise met Magical Dinnershow in Amsterdam
Welkom bij Mokum Events' Borrelcruise met Magical Dinnershow, waar we starten met een privé rondvaart door Amsterdam, met Hollandse bar en hapjes.
Vanaf 30 personen
4.5 uur
Favoriet
Gaan met die Jordaan Party in Amsterdam
Wel eens een écht Jordanees gezin in Amsterdam willen ontmoeten? Mokum Events heeft dan de Gaan met die Jordaan Party, met diner en Jordanese entertainment.
Vanaf 35 personen
4.0 uur
Favoriet
Teambuilding – Cabaret Diner in Amsterdam
Beetje teambuilding nodig? Mokum Events in Amsterdam nodigt u en uw gezelschap uit voor een bijzonder Teambuilding - Cabaret Diner met driegangen diner.
Vanaf 35 personen
3.5 uur
Favoriet
Rondleiding Jordaan en Comedy Dinner Show in Amsterdam
We starten de avond met een Rondleiding Jordaan, de gezelligste buurt van Amsterdam. De gids van Mokum Events neemt u mee door de Mokumse volkswijk.
Vanaf 15 personen
6.5 uur
Favoriet
Borrelvaart – Boom Chicago Dinnershow in Amsterdam
Voor de Borrelvaart & Boom Chicago Dinnershow stapt u in Amsterdam aan boord voor een heerlijk rustgevende vaart van Mokum Events door de grachten.
Vanaf 20 personen
5.0 uur
Favoriet
Variété La Vie en Rouge d´Amsterdam
Beleef in Variété La Vie en Rouge d´Amsterdam de authentieke sfeer van de Moulin Rouge van de Belle Epoque, met variété uit het Parijse nachtleven en geniet van een topdiner.
Vanaf 20 personen
3.0 uur
Favoriet