Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Wallen

Details over dit uitje

Mokum Events nodigt u uit voor een Rondleiding Wallen, de bekendste buurt van Amsterdam. Onder leiding van een ervaren gids leert u deze buurt kennen die in het oudste deel van Amsterdam ligt. Het gebied “De Wallen” heet zo vanwege de ligging tussen de Nieuwezijds Achterburgwal en de Oudezijds Achterburgwal. Het middelpunt van de Rosse Buurt is Oude Kerk met daaromheen de Warmoesstraat en de Zeedijk.

Uw gids vertelt u tijdens de rondleiding Wallen honderduit over de geschiedenis van de prostitutie in Amsterdam en over alle geschreven en ongeschreven wetten. Hij laat u genieten van anekdotes over bekende Amsterdamse hoeren en hun (soms wereldberoemde) klanten.

Inclusief:
  • Professionele gids, die u rondleidt over de wallen (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs rondleiding Wallen:

10 – 14 personen € 14,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 12,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, voor de rondleiding over de wallen (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u voor de rondleiding over de Wallen niet aan het minimale aantal deelnemers voor onze rondleiding over de wallen? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Combinatie mogelijk: Rondleiding Wallen en Jordaan met gids in Amsterdam

De professionele gids brengt u vanaf de Wester langs alle bijzondere straten en pleintjes en vertelt u een schat aan informatie. U wandelt rechtstreeks een echte Amsterdamse kroeg in voor het welbekende gerstenat van een niet nader te noemen bekend Amsterdams en wereldberoemd merk. Een kopje koffie is natuurlijk ook altijd mogelijk, daar staat de kastelein niet van te kijken!

Het tweede gedeelte van deze unieke rondleiding wordt besteed aan het wel en wee van de rondleiding over de rondleiding over de Wallen. Over de Zeedijk, langs de Bananenbar en door de Trompettersteeg, om maar een verleidelijke dwarsstraat te noemen.

Kies de rondleiding Wallen om echt dit gedeelte van Amsterdam te leren kennen. Niet alleen door de activiteiten waardoor deze authentieke buurt wereldwijd bekend is, maar ook zeker door de eeuwenoude geschiedenis van deze wijk.

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Enthousiaste begeleiding (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 – 14 personen € 19,00: NU € 14,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 16,50: NU € 12,50 p.p. excl. BTW

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer