020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Top 3 vrijgezellenfeest ideeën voor vrouwen

Vrijgezellenuitjes voor vrouwen genoeg, maar lijstjes maken het altijd een stuk makkelijker. Om die reden hebben we bij Mokum Events een top 3 vrijgezellenfeesten voor vrouwen opgesteld.

Wat zijn de leukste vrijgezellenfeesten voor vrouwen op dit moment?!

#3 Cocktail workshop

In een geavanceerde bar-school in Amsterdam biedt Mokum Events een spetterende Luxe Cocktail Workshop aan. De workshop staat bekent als bedrijfsuitje (voor de vrijdagmiddag?!), maar wint steeds meer populariteit als uitje voor een vrijgezellenfeest.

De workshop duurt 1 uur en je maakt tijdens deze workshop 3 cocktails. Je wordt verwelkomt met een heerlijke welkomscocktail en onder het genot van goede muziek en je eigen gezelligheid leer je alle kneepsjes van het vak. Zo leer je ondermeer muddlen, strainen, stirren, builden en layeren.


  • Minimaal aantal personen: 13

  • Duur: 2 uur

  • Prijs: € 32,50 p.p. excl. BTW

#2 Paaldans workshop

De Paaldans Workshop is een bijzonder populair vrijgezellenuitje en mag daarom niet ontbreken in deze top 3.

De workshop vind plaats op een relaxte locatie in het centrum van Amsterdam. Het begint met een warming up met salsa muziek en word stapsgewijs opgebouwd. Zorgen dat je direct ondersteboven moet gaan hangen zijn daarom volstrekt overbodig. Naast een stapsgewijze opbouw is er ook een korte pauze zodat je ook even bij kan komen.

Een leuk detail aan dit vrijgezellenuitje is dat het afgesloten wordt met een demonstratie van de instructrice. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is tijdens het paaldansen.

Paaldans Workshop vrijgezellenfeest


  • Minimaal aantal personen: 10

  • Duur: 2 uur

  • Prijs: € 34,50 p.p. excl. BTW

#1 Borrelsloep vrijgezellenfeest

De nummer 1 in deze top 3 is een borrelcruise; Heerlijk varen met een hapje en een drankje door de grachten van Amsterdam.

De borrelcruise is voorzien van alle gemakken en vind altijd plaats in een privé boot. Onder het genot van zoute roomboterkoekjes, luxe gemengde noten en een onbeperkt aantal drankjes laat de schipper u de mooiste plekjes van Amsterdam zien.

Net als alle andere vrijgezellenuitjes kan ook dit uitje worden aangepast aan jouw wensen. Misschien een idee om hem aan te vullen met een paaldans workshop vooraf of achteraf? Het is allemaal mogelijk bij Mokum Events!

Borrelsloep vrijgezellenfeest


  • Minimaal aantal personen: 8

  • Duur: 1,5 uur

  • Prijs: € 37,50 p.p. excl. BTW

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan