020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Uitjes om het jaar mee af te trappen

2020 staat voor de deur en dat betekent voor veel bedrijven een leuke kerstborrel of nieuwjaarsborrel, maar waarom doen jullie het dit jaar niet een keer anders dan normaal? Het is een super leuk idee om het jaar af te trappen met een leuke teambuilding activiteit. Een spel waarbij samenwerking centraal staat is de perfecte manier om de juiste spirit in het team te creëren. Zo trap je het jaar op een leuke, originele manier af. Huisbrand Events zet de drie leukste teambuilding activiteiten voor je op een rijtje.

Kruip in de huid van misdaadbestrijders

Flikken Maastricht is een bekend programma dat veel Nederlanders wel kennen van TV. Tijdens dit spelprogramma los je samen met je collega’s een interessante moordzaak op. Flikken Amsterdam is een spel waarbij goed teamwork cruciaal is. perfect voor een bedrijfsuitje in Amsterdam. In verschillende onderzoeksteams gaan jullie op pad met een dossier van een gruwelijke misdaad. Door verschillende opdrachten uit te voeren, zullen jullie meer informatie krijgen over het moordwapen, de moordlocatie en de moordenaar. Welk team lost als eerste de moord op?

Race tegen de klok

De razend populaire escape room is vandaag de dag hét spel om de samenwerking in een team te verbeteren en de spirit van een team naar een hoger level te brengen. Daarom is het Escape the City van Mokum Events het ideale bedrijfsuitje om het jaar mee af te trappen. Tijdens het spel is de stad Amsterdam jullie escape room. Met behulp van een tablet moet ieder team binnen anderhalf uur zoveel mogelijk opdrachten oplossen en zien te ontsnappen. Door de hele stad heen zijn aanwijzingen te vinden. Het is van belang goed samen te werken en je hersenen te laten kraken om de hints optimaal te gebruiken.

Red de bruiloft

Vrijwel iedereen kent de bekende film The Hangover. Tijdens The Hangover Tablet game in Amsterdam probeer je samen met een team de bruiloft van een van jullie teamgenoten te redden. Hierbij draait het om actie en samenwerking. Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Welk team werkt het beste samen en redt de bruiloft?

Met het spelen van een teambuilding activiteit breng je op een leuke manier de spirit in een groep. Samenwerken staat tijdens deze spellen centraal en is een mooie opstap tot een geweldige samenwerking in 2020! Met welke collega’s ga jij de strijd aan?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan