020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Wat te doen in Amsterdam?

Op ontdekking in de hoofdstad

Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de Albert Cuypmarkt, Waterlooplein markt of de Noordermarkt. Hier vind je niet alleen lekker eten maar ook unieke tweedehands kleding. Wandel langs en door een van de mooie parken die Amsterdam rijk is. Zo kun je naar het drukke Vondelpark of kies voor meer rust door naar het Rembrandtpark te gaan. Voor eten en drinken in combinatie met kunst en cultuur ben je bij Amsterdam op de juiste plek.

Naast alle activiteiten die je het jaar rond kunt bezoeken is Amsterdam ook een plek waar veel tijdelijke culinaire én spectaculaire evenementen worden gehouden. We hebben voor je op een rijtje gezet welke elementen van werelds formaat je niet mag missen. Kies een weekendje Amsterdam uit, kies voor een van de leuke uitjes Amsterdam van MokumEvents en combineer dit met bijvoorbeeld een feest van Amsterdam Dance Event.

Evenementen in de stad

We hebben de leukste evenementen voor de rest van 2017 voor je op een rijtje gezet. Voor dansen en uitgaan op elektronische muziek is de tijd van het Amsterdam Dance Event bijna weer aangebroken. In de ADE week van 18 t/m 22 oktober draaien meer dan 2200 bekende Dance artiesten onze hoofdstad. Op meer dan 120 officiële locaties in Amsterdam worden ADE feesten gehouden. Dit betekent een bruisende stad van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Sommige feesten zijn gratis, dus kom ook kijken als je een klein budget hebt!

- TCS Amsterdam Marathon
- Amsterdam Fringe Festival
- Open Monumenten dag
- PINT Bokbierfestival
- Amsterdam Halloween Festival
- Museumnacht
- IDFA: International Documentary Film Festival Amsterdam
- PAN Amsterdam Kunstbeurs
- Amsterdam Light Festival
- Jumping Amsterdam
- Valhalla Amsterdam in de RAI
- Movember Run op 25 november 2017 in het Vondelpark

Naast deze evenementen zijn er ook verschillende interessante rondleidingen in Amsterdam voor als je het van Gogh museum wel gezien hebt. Ga naar het Scheepvaartmuseum voor de tentoonstelling “De Atlassen” en kijk naar de ontwikkeling van cartografie. Of bekijk de tentoonstelling “Jana Euler: high in Amsterdam – The Sky of Amsterdam” in Stedelijk Museum tot en met 15 oktober 2017. Voor een meer politiek gerichte tentoonstellen raden we je “Aleppo” aan in Tropenmuseum tot en met eind december 2017. Of ga naar het populaire “Body Art” in het Tropenmuseum tot en met midden januari 2018.
We wensen je veel plezier in Amsterdam en voor leuke bedrijfsuitjes in Amsterdam kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen ook een uniek arrangement voor je opstellen zodat jouw weekendje weg een onvergetelijke ervaring wordt.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan