020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Het ultieme Sinterklaasfeest

De kruidnoten liggen alweer een aantal weken in de schappen en op 13 november is het eindelijk weer zover! Sinterklaas en zijn Pieten zijn dan weer in het land. Voor de kleinste onder ons betekent dit dat ze wekelijks (al proberen ze het dagelijks) hun schoen mogen zetten voor de openhaard, kachel of zelfs bij de schuifpui. De schoentjes worden gevuld met lekkers voor Amerigo en een verlanglijstje voor het grote Sinterklaasfeest (die ook steeds dichterbij begint te komen).

Nooit te oud voor Sinterklaas

Eerlijk is eerlijk, we vinden het allemaal nog steeds een klein beetje spannend als Sint en Piet weer in ons land aankomen op de stoomboot. Laat je inner child eruit en geloof weer even in de magie van Sinterklaas en zijn Pieten, de stoomboot en Amerigo. Want naast alle mooie herinneringen die we hebben aan het grote Sinterklaasfeest en alle cadeautjes die we kregen als kind, is het nu ook gewoon een reden voor een feestje. Wanneer je er in de komende weken al mee begint, heb je nog genoeg tijd om iets te organiseren wat deze grote dag bijzonder zal maken voor iedereen. Je bent immers nooit te oud voor Sinterklaas.

Een leuke uitdagin

Het organiseren van ieder feestje kan een grote uitdaging zijn. Tijdens het Sinterklaasfeest heb je natuurlijk een aantal tradities, zoals het verkleden als Sinterklaas of één van de Pieten. Daarnaast zijn er een hoop andere leuke alternatieven.


Allereerst zal er moeten worden nagedacht over het soort feest dat je wil organiseren. Wordt het echt een feest waarbij er kinderen aanwezig zijn die nog geloven in de goed heiligman? Of gaan jullie lootjes trekken en een surprise in elkaar knutselen met een persoonlijk gedicht. Wil je dat Sinterklaas langskomt en huur je iemand in of ga je zelf verkleed?


Daarnaast is het ook leuk om (wanneer er geen kleine kinderen bij zijn) een Sinterklaas spel te doen, waarbij je al je vrienden en familie op trommelt, zorgt voor een hoop eten en drankjes en gaat dobbelen om cadeautjes. Je kan het natuurlijk zo mooi maken als je zelf wilt met leuke gedichten of een diner. Denk hierbij aan meerdere gangen, mooi gedekte tafels en natuurlijk heel veel snoepgoed ongeacht de leeftijd van de groep.


Een top feest

Wil je het dit jaar over een hele andere boeg gooien? Dan kan je naast het maken van leuke surprises of een dobbelspel ook een tof feest-op-maat in Amsterdam organiseren. Het is wel te begrijpen dat je misschien een andere traditie wil starten rondom Sinterklaas. Misschien wil je er zelfs een Sint en Piet verkleedfeest van maken of een ander themafeestje organiseren rondom Sinterklaas. Het voordeel hiervan is dat je zelf weinig hoeft te organiseren en toch een top tijd zult hebben met vrienden, familie of collega’s.

Een heel ander feestje

Wil je graag met je collega’s iets leuks doen voor Sinterklaas? Een memorabel bedrijfsuitje rond de feestdagen hoeft niet altijd een Sinterklaas of Kerst thema te hebben. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om er een uitdagende dag van te maken in Amsterdam met leuke activeiten. Denk aan het Kolonisten van Catan spel in Amsterdam, die eventueel ook te combineren is met een lunch. In plaats van dat je dit populaire bordspel binnen speelt, is het bij Mokum Events mogelijk om het centrum van Amsterdam de ontdekken door dit populaire spel op de tablet te spelen.


Geeft je toch iets om over na te denken. Gelukkig heb je nog een aantal weken om te bepalen hoe je dit feestje voor je ziet en wie je hier graag voor zou willen uitnodigen. Een ding is zeker, ook dit jaar zal het Sinterklaasfeest weer super zijn!


Heb je zin om rond de feestdagen een leuk feestje te organiseren? Neem dan snel contact op met Mokum Events voor een onvergetelijk feestje op maat.


Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan