020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

De leukste Bedrijfsuitjes in Amsterdam van Mokumevents

De zomer is in volle gang en het is dan ook de perfecte tijd voor een bedrijfsuitje. Op dit moment is een groot deel van de werknemers nog kantoor en neemt de werkdrukte langzaam af, ook veel van uw klanten zullen binnenkort op vakantie gaan. Heerlijk met een zonnetje van Amsterdam genieten tijdens een dagje uit is dan ook een memorabel bedrijfsuitje!


Een bedrijfsuitje is een dag waarbij u wilt zorgen voor dat iedereen een leuke dag heeft waar u nog jaren op terug kan kijken. Zeker bij grote bedrijven is het soms lastig om een uniek uitje te bedenken waar iedereen zich in kan vinden. Kies dan bij bedrijfsuitjes Amsterdam niet alleen voor een specifieke activiteit, maar zorg dat de hele dag klopt. Regel het vervoer naar het bedrijfsuitje, eten na afloop van de activiteit (eventueel aangevuld met een borrel) en zet uw medewerkers weer af op een handige plek na afloop van het bedrijfsuitje. Hierdoor is de kans dat uw hele bedrijf aanwezig is bij het georganiseerde bedrijfsuitje ook veel groter!


Bedrijfsuitjes organiseren is meestal niet de leukste taak voor een manager. Het moet een leuke dag uit zijn voor het hele bedrijf, en juist dat ‘moeten’ zorgt dat de druk voor de organiserende persoon heel hoog is. Mokumevents helpt graag en stipt in dit artikel onze drie leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam aan! Dit zijn bedrijfsuitjes in Amsterdam die op dit moment vernieuwend, leuk of spannend zijn en daarnaast perfect geschikt zijn om met het hele bedrijf te ondernemen.


Bubble Voetbal

U heeft het vast al eens voorbij zien komen op YouTube of ergens anders, bumper voetbal oftewel bubble voetbal is het sportieve uitje van 2017. Het is in principe voetballen, ware het niet dat u een grote transparante bobbel met u meedraagt. Deze opgeblazen bubbel is een perfect stootkussen waardoor u opponenten makkelijk omver kan stoten tijdens het spel.


Bubble Voetbal kan zowel indoor als outdoor worden gespeeld, in overleg kunnen we kijken naar de locatie van uw keuze! Vaak wordt begonnen met een paar knock-out rondes. Hierbij is het de bedoeling dat mensen elkaar uit een bepaald vak stoten net zoals sumoworstelaars dat doen. Degene die als laatste overblijven worden aangewezen als team captains. Deze team captains mogen vervolgens teams samenstellen waarmee ze de strijd aan willen gaan. Natuurlijk is het ook mogelijk dat de teams op lukrake wijze worden samengesteld.


Daarna spelen de verschillende teams een aantal wedstrijden. De duur van de wedstrijden hangt een beetje af van uw groep en de gemiddelde leeftijd. Bubble Voetbal is best een inspannende sportieve activiteit met niet alleen het voetballen, u moet ook altijd op uw hoede zijn dat u niet omver gebumpt wordt! Bubble Voetbal Amsterdam als bedrijfsuitje staat garant voor een dag lachen, teambuilding en hilarische foto’s.

Bubble voetbal in Amsterdam

Rondleiding Wallen

Het oudste gedeelte van Amsterdam is zeker een bezoek waard. Het leent zich dan ook perfect voor een bedrijfsuitje. Het gedeelte De Wallen is meer dan de Rosse Buurt. Bij een Rondleiding Wallen wordt u onder leiding van een professionele gids meegenomen in de historie van Amsterdam door de eeuwen heen.


U krijgt bijzondere straten en pleintjes te zien waarbij wordt verteld over de geschiedenis van Amsterdam. Tijdens de rondleiding Wallen wordt ook een oude bruine kroeg aangedaan waar u kunt genieten van een biertje of een kopje koffie. Een Rondleiding Wallen klinkt spannend maar het is vooral een hele informatief en interessant bedrijfsuitje waar zelfs een geboren Amsterdammer nog wat van kan opsteken!

Escape Room

Wilt u met uw bedrijf zorgen voor meer samenwerking tussen verschillende afdelingen? Dan is een Escape Room Amsterdam het perfecte bedrijfsuitje voor u. Bedrijfsuitjes zijn natuurlijk bedoeld als cadeautje voor het personeel, maar het moet ook een dag zijn waarop uw personeel elkaar beter leert kennen. Waar kan dit beter dan in een Escape Room in Amsterdam waar mensen goed samen moeten werken om binnen de tijd te ontsnappen.


Onze Escape Room vertelt het verhaal van een moord die gepleegd is in een klein themapark in Londen zo’n eeuw geleden. Binnen een uur moeten de groepjes als echte Sherlock Holmes aan de slag om erachter te komen wie de moordenaar is. Bij de succesvolle ontmaskering opent de Escape Room. De verschillende groepjes spelen daarnaast natuurlijk ook tegen elkaar. Er staat dus meer op het spel dan binnen het uur de kamer uitspelen. Na de Escape Room is er een fijne plek in de Escape lounge om van dit avontuur bij te komen met een drankje. Hier kunnen ook, in de stijl van de Escape Room, foto’s gemaakt worden als leuke herinnering aan het bedrijfsuitje.

Service Mokumevents

Hopelijk hebben we u op leuke ideeën kunnen brengen wat betreft bedrijfsuitjes! Heeft u vragen over een van de hierboven beschreven bedrijfsuitjes of wilt u een speciaal arrangement? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen, naast een bepaalde activiteit, ook een hele dag op maat voor u samenstellen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan