020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Vier nieuwe uitjes in Amsterdam van Mokum Events

In onze mooie stad Amsterdam is van alles te beleven, maar nu nog meer dan voorheen. Wil je een ludiek, leuk, origineel en memorabel uitje organiseren lees dan over onze nieuwe Amsterdamse uitjes. We hebben vier nieuwe uitjes in ons assortiment die we graag met je willen delen, lees snel verder!

Uitje 1: Rondleiding Wallen

De Wallen hoort bij Amsterdam zoals Koningsdag bij Nederland hoort. Toeristen maken graag een rondje over de Wallen omdat deze buurt in veel landen niet voorkomt. De situatie in Nederland waarbij de Wallen gedoogt wordt is natuurlijk ook uniek.

Naast dat aspect van de Wallen is het gebied ook een van de meest interessante wijken van Amsterdam. De eeuwenoude geschiedenis is fantastisch en die wordt met je gedeeld tijdens een rondleiding op de Wallen! Onder leiding van een super gids wordt men meegenomen langs peeskamers, bordelen en typische Amsterdamse cafés. Kies voor het uitje rondleiding Wallen voor een verjaardag of vrijgezellenfeest!

Uitje 2: Rondleiding Jordaan

Ons tweede nieuwe uitje is de rondleiding Jordaan. Bekijk Mokum van zijn meest authentieke kant dankzij een rondleiding die wordt gegeven door een echte Amsterdamse gids. Het gebied dat je zal verkennen ligt tussen de Prinsengracht. Lijnbaangracht, Leidsegracht en Brouwersgracht. Het bezoek is niet compleet zonder cultuursnuiven dus ook de Noorderkerk en Westertoren worden bezocht. De geschiedenis van dit prachtige stukje Amsterdam wordt zeker niet vergeten. Geen zin om deze rondleiding lopend te doen? We kunnen ook regelen dat de Rondleiding Jordaan op de fiets of step wordt gegeven!

Uitje 3: Bubble Voetbal

De trend van 2017 op het gebied van leuke uitjes is Bubble Voetbal! Bumpervoetbal oftewel Bubble Voetbal in Amsterdam is een sportief groepsuitje voor vrienden, collega’s of familie. Met een grote doorzichtige bumper om je heen ga je lekker een potje voetballen. Waar je normaal voor excessief tegen elkaar oprennen wordt afgefloten wordt dat hier juist aangemoedigd!

Bij een dagje Bubble Voetballen krijgt je van ons een enthousiaste begeleider mee die het spel uitlegt. Daarnaast regelen we natuurlijk de kunststof bubbels en het veld waar jullie op gaan spelen!

Uitje 4: Wie Is De Rat

Op dit moment is er geen tv-programma dat meer frustratie oproept bij de kijkers dan “Wie is de Rat? “. Met eindeloze Facebook-pagina’s vol tips en hints is het duidelijk dat kijkers van het programma elke week actief bezig zijn met het ontrafelen van de mol.

Ons nieuwe uitje “Wie Is De Rat Spel in Amsterdam” is het welkbekende tv-programma, maar dan in het klein! Heb je een vriendengroep die elke week klaar zit voor de nieuwe aflevering dan is dit uitje echt iets voor jullie groep. Daarnaast is Wie Is De Rat ook top om met collega’s of familie te doen aangezien je intensief samen moet werken om uitdagende opdrachten uit te voeren. Maar let op; een van je medespelers is de rat!

Wil je na het lezen over deze nieuwe uitjes meer weten van de uitjes van Mokum Events? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen onze uitjes aanpassen aan je wensen en zelfs events voor je op maat maken. We hopen snel van je te horen!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan