020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

kerst uitjes amsterdam

De maand december gaat ieder jaar weer goed van start met pepernoten, chocoladeletters en natuurlijk het Sinterklaasfeest met een boel cadeautjes. Nu de goedheiligman ons land verlaten heeft is het aftellen geblazen tot het volgende festijn: Kerst.


Tijdens de Kerst in Amsterdam is onze hoofdstad een magische plek om te vertoeven. Overal is kerstversiering te vinden, waaronder de traditionele kerstboom op de Dam met ruim 40.000 LED Lichtjes. Daarnaast mag je het Amsterdam Light Festival in het Amsterdam centrum natuurlijk ook niet missen. Dus ben je op zoek naar een gezellig uitstapje tijdens de donkere dagen in de winter? Bij Mokum Events hebben we de leukste kerstuitjes in Amsterdam city voor jou op een rijtje gezet.


Geen ouderwets kerstdiner

Voor degene onder ons die niet zo vaak naar onze prachtige hoofdstad komen is het vanzelfsprekend dat het er deze Kerst toch echt van zal moeten komen. Ook in de koude maanden is het mogelijk om de oude grachten, monumenten en andere bezienswaardigheden te zien. Kerst in Amsterdam wordt elk jaar groter. Ons leukste kerstuitjes aanbod wordt dan ook elk jaar uitgebreid. Niet alleen Amsterdam centrum is leuk om te ontdekken, kijk ook eens naar leuke buurten als de Pijp of het opkomende Amsterdam Oost.1. Choco Boot
Hoe kan je nou beter Amsterdam leren kennen dan tijdens een rondleiding die leuk is voor jong en oud, waarna je aan boord stapt van de super gezellige choco boot. Op de boot leer je onze prachtige hoofdstad vanaf het water kennen onder het genot van een kopje warme chocolademelk en heerlijke hapjes. Al varend ontdek je het centrum van Amsterdam zonder het openbaar vervoer te trotseren!2. Ik Hou van de Kerst Quiz & Erwtensoep Boot in Amsterdam
Ieder jaar is er weer een hoop te doen rondom de Kerst. Wil jij dit jaar een echt groot Kerstfeest organiseren? Dat kan met dit volledige programma vol gezelligheid en ontspanning die verdeeld wordt over diverse spelrondes. Test wat jullie weten over de Kerst, de kerstman en andere kerstgebruiken. Het leukste aan de Ik Hou van de Kerst Quiz & Erwtensoepboot in Amsterdam is dat jullie na afloop op de Erwtensoep Boot door de grachten van Amsterdam dobbert, voorzien van een bokbiertje, glühwein en verse erwtensoep.3. Kerstballen op de Kerst Wallen in Amsterdam
Dit is een leuk uitje dat wij wel in dit leukste kerstuitjes rijtje moesten stoppen. Waar kom je immers altijd in een feeststemming? Op de Wallen natuurlijk. Kom de kerstsfeer proeven tijdens het Kerstballen op de Kerst Wallen in Amsterdam! Nu is de verlichting van de Wallen natuurlijk helemaal bijpassend bij de kerstsfeer! Tijdens de speciale tour door de Rosse buurt neemt de gids je niet alleen mee langs beroemde en beruchte bordelen, er wordt ook een stop gemaakt bij een typisch Mokums kroegje. Hier kunnen jullie genieten van warme chocolademelk met slagroom.

Kerst in onze hoofdstad

Familie, vrienden, sneeuw, kerstballen, kerstbomen, oliebollen, erwtensoep en liters chocolademelk of glühwein: dat zijn de ingrediënten voor de feestdagen. Hoe zou je dit alles nou het beste kunnen combineren in deze feestmaand? Met te gekke uitjes natuurlijk! Bij Mokum Events hebben wij een hoop leuke uitjes in Amsterdam waarmee jij, je familie en vrienden gegarandeerd in een kerststemming zullen raken. In Amsterdam vind je de leukste uitjes en door het openbaar vervoer kan je alles makkelijk en snel bereiken!


Heb jij zin om Amsterdam te leren kennen met de Kerst? Zoek je kunst en cultuur uitjes voor de kerstvakantie? Of wil je graag een uitje in Amsterdam combineren met een diner of lunch om het nóg leuker te maken? Neem dan snel contact op met Mokum Events voor een uitje in Amsterdam voor jong en oud! Laat de kerst pret maar beginnen! Ho, ho, ho….


Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan