020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

De lekkerste en leukste workshops van 2018!

Van de verfijnde keuken tot een snelle hap. In Amsterdam kun je op veel verschillende manieren lekker eten. Toch is de allerleukste manier om te eten een smakelijk groepsuitje met je favoriete vrienden, familie of collega’s in de vorm van een kookworkshop.


Het hoeft niet per se een uitje te zijn waarbij jij en je vrienden onderling de strijd aan gaan om te kijken wie de beste ‘chefkok’ uit de groep is, maar het is wel een super teambuilding activiteit. Bovendien houdt iedereen wel van lekker eten, daarom hebben wij uitgezocht wat de drie lekkerste Amsterdamse workshops van 2018 zijn.

Ambachtelijk en handgemaakt

Van chocolade krijgen wij nooit genoeg. Maar dan willen we natuurlijk wel de beste chocolade. Tijdens de Bonbon Workshop in Amsterdam leert een professionele chocolatier je de kunst van het maken van de heerlijkste bonbons met vullingen van o.a. slagroom, noten en fudge.


Het beste aan deze workshop is dat je onbeperkt mag snoepen. Na deze smakelijke workshops krijg je de door jou gemaakte bonbons natuurlijk mee naar huis. Zo kan de rest van je omgeving er ook nog van genieten!


Het is aan jou om na de creatieve workshops je skills verder uit te breiden door te experimenteren met unieke vullingen en top chocolade. Door veel te oefenen krijg jij ook de kunst van het bonbon maken onder de knie. Als volleerd chocolatier maak jij van iedere bonbon een absolute smaaksensatie.


Voor de echte fijnproevers

Het allereerste cupcake-recept is te vinden in een kookboek uit 1828. In die tijd waren de kleine cakejes razend populair op deftige Engelse theekransjes. De eerste cupcakes werden gebakken in een kopje, wat de naam van het cakeje verklaart.


Begeef je in cupcake heaven tijdens de Creatieve Cupcake Cursus in Amsterdam. Vakkundige cupcake bakkers leren jou de fijne kneepjes van het vak. Je zult versteld staan van de verschillende kleuren die één gebakje kan hebben. Tijdens deze workshop is het gegarandeerd smullen!

Wie verdient de titel?

Word jij de nieuwe meesterchef van onze hoofdstad? Ga met vrienden de strijd aan tijdens de workshop ‘Wie Is De Meesterchef in Amsterdam’ en ontdek wie van jullie de beste chef is. Tijdens de culinaire workshop is het de bedoeling dat iedereen een voor-, hoofd- en nagerecht maakt met de ingrediënten die op locatie beschikbaar zijn.


De door jullie gemaakte gerechten worden beoordeeld door een jury bestaande uit de tegenstanders en de professionele koks. Het team met de hoogste score wint de titel van Meesterchef.


Eén ding is zeker, na deze kookworkshop Amsterdam weet je bij wie jij zonder zorgen kunt aanschuiven voor het eten.


Wat kies jij?

Beleef buitengewoon veel plezier tijdens deze leuke kookworkshops in Amsterdam. Heb je behoefte aan een totaal ander uitje in ons prachtige Mokum? Bij Mokum Events vind je de leukste in- en outdoor activiteiten in Amsterdam.


Bij Mokum Events helpen we je graag met het zoeken van een dagje weg vol spel en ontspanning. Voor meer vragen of informatie kun je gerust contact met ons opnemen. Kijk ook bij vraag & antwoord of het antwoord op jouw vraag daar niet al tussen staat.


Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan