020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Winterse uitstapjes in 2018

Mokum Events nodigt je uit voor een Rondleiding Wallen, de bekendste buurt van Amsterdam. Onder leiding van een ervaren gids leer je deze buurt kennen die in het oudste deel van Amsterdam ligt. Het gebied “De Wallen” heet zo vanwege de ligging tussen de Nieuwezijds Achterburgwal en de Oudezijds Achterburgwal. Het middelpunt van de Rosse Buurt is Oude Kerk met daaromheen de Warmoesstraat en de Zeedijk. Jouw gids vertelt je tijdens de rondleiding Wallen honderduit over de geschiedenis van de prostitutie in Amsterdam en over alle geschreven en ongeschreven wetten. Hij laat je genieten van anekdotes over bekende Amsterdamse hoeren en hun (soms wereldberoemde) klanten.

Een goed begin van het nieuwe jaar

Wij zijn ervan overtuigd dat een goed begin van het nieuwe jaar voor jou en je vrienden of familie een winters groepsuitje zal zijn. Onze favoriet van deze winter is de Winter rat & Glühwein Boot arrangement! Tijdens dit spannende en actieve spel in het centrum van Amsterdam wordt er het slechtste in iedereen naar boven gehaald. Tijdens dit hilarische gezelschapsspel is het aan jullie de rat te ontmaskeren en de eindstreep te halen voordat de tegenstanders dit doen. Aan boord van de Glühwein Boot worden de winnaars bekend gemaakt en de hoofdprijs overhandigd.

Doe je dikke jas maar aan

Ben je niet zo’n voorstander van de kou? Wij kunnen je garanderen dat je een voorstander zult zijn van dit leuke winterse uitje: Get the picture winter Brunch in Amsterdam. Ga samen met jouw vrienden, familie of collega’s uit brunchen met leuke activiteiten in de stad. Tussen de lekkere brunch gerechten door zullen jullie op pad gaan met een stadskaart, fotocamera en opdrachtenboekje (warme muts is aangeraden)


De winter beleef je natuurlijk enkel wanneer je de kou trotseert en er op uit gaat. Voor de mensen onder ons die enorm kunnen genieten van de kou in ons land kent hebben we ijskoud de beste! In Amsterdam. We nemen je mee op een klein bootje door de winterse grachten, terwijl jij je opwarmt aan de glühwein, langs bekende en onbekende plekken in onze oude stad. Na de wintervaart doen we een warme wallen wandeling en doen we een drankje in het XtraCold Ice Cafe. Om weer op temperatuur te komen eindigt de tour met een diner op het Rembrandtplein.

Leuke winterse uitstapjes

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke dingen die je zou kunnen doen tijdens je dagje weg in Amsterdam. Alles is leuk als je op pad gaat met goede vrienden en een dikke jas. Het meeste plezier zul je in de winter hebben door erop uit te gaan en zoveel mogelijk dingen te doen (ondanks de kou). Dus ben je de winter Efteling of Amsterdam Light Festival beu en ben je op zoek naar een memorabel leuk winters dagje weg vol spel en ontspanning? Bij Mokum Events helpen we je graag met het zoeken van het ultieme uitje in Amsterdam. Voor meer informatie of vragen kun je gerust contact opnemen met Mokum Events.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan