020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Leuke uitjes in Amsterdam

Van `s ochtends vroeg tot diep in de nacht is Amsterdam de stad waar ieder gezelschap en elke groep terecht kan. Je kunt het zo gek niet bedenken, in Amsterdam gebeurt het.


Alleen is het vaak zo lastig om te bedenken wat je nou gaat doen met je vrienden/vriendinnen, kennissen of collega’s. Het lijkt zo makkelijk om een leuk uitje in Amsterdam in te plannen, maar het blijkt vaak tegen te vallen wanneer het gaat om een grotere groep. Jullie kunnen niet spontaan in een leuk trendy restaurant gaan eten met zoveel mensen, waardoor je een uur van hot naar her loopt op zoek naar een etensplek.


Bij Mokum Events weten we dat een groepsuitje organiseren een hele opgave kan zijn. Wij doen dit namelijk al jarenlang en hebben gaandeweg de beste tips & tricks voor een topdag verzameld (weer eens iets anders dan activiteiten die te maken hebben met de standaard Amsterdam activiteiten). Daarom hebben we voor jou de drie leukste evenementen in Amsterdam op een rijtje gezet. Wie weet helpt dit een beetje met de keuze stress. Het enige wat jij hoeft te doen is deze opties bij je vrienden, kennissen of collega’s voorleggen en kijken wie er mee gaan op dit fantastische avontuur.


Creativiteit is ook een vak

Wanneer je met vrienden afspreekt zijn je eerste gedachten vaak om iets te gaan drinken of ergens een hapje te gaan eten. Waarom zou je niet kiezen voor andere activiteiten in Amsterdam, bijvoorbeeld iets waarin iedereen zijn creativiteit kwijt zou kunnen?


In plaats van struinen door de stad zou je kunnen gaan voor een workshop in hartje Amsterdam. Dit hoeft niet perse een workshop potten bakken te zijn of naaktmodel schilderen. Doe een Smartlappen workshop in Amsterdam, waarbij jullie de charmes van de accordeon leren kennen en jezelf wanen als Tante Leen of Johnny Jordaan. Alleen al door de locatie, die zich bevindt op de Wallen of de Jordaan, raak je enorm geïnspireerd. En natuurlijk is het ook gewoon genieten om je vrienden te horen zingen. Misschien ontdekken jullie wel dé nieuwe Nederlandse volkszanger in jullie entourage.


Hilariteit gegarandeerd

Het leukste cadeau is natuurlijk om met je vrienden, familie of collega’s op stap te gaan. Het aller leukste wat je met je vrienden kunt doen is een dagje weg of iets leuks doen in Amsterdam. Is een workshop niets voor jullie? Geen zorgen, er zijn nog een hoop andere dingen te doen in de stad. Bijvoorbeeld het Ranking the Stars spel.
Misschien ken je de gelijknamige televisieprogramma wel, gepresenteerd door Paul de Leeuw, waar tien bekende Nederlanders gerankt worden op basis van een hilarische aantal vragen. Het voorlezen van de vragenlijst zorgt alleen al voor een hoog fun gehalte.


Je zult merken dat de gezellige sfeer er gauw in zal zitten tijdens het Ranking the Stars spel. Enkele dagen van te voren vullen deelnemers een korte vragenlijst in en kan het ranken beginnen! Naast dat dit uitje in onze hoofdstad super is voor een vriendengroep, zou het ook een bijzonder leuke activiteit zijn voor een bedrijfsuitje in Amsterdam. De vragen zijn geheel op maat aan te passen en bovendien leer jij je collega’s meteen veel beter kennen en misschien komen er zelfs verborgen talenten naar boven. Al met al echt een bonding experience, en weer eens iets anders dan traditionele teambuilding activiteiten.


Een onvergetelijke dag

Ken je het bordspel Kolonisten van Katan? Dit populaire bordspel is nu ook te spelen in het centrum van Amsterdam ‘De Kolonisten van Amsterdam’. Het leuke is dat je in meerdere teams tijdens dit leuke uitje in Amsterdam wordt losgelaten in de stad om vervolgens op zoek te gaan naar grondstoffen om zo straten, steden en dorpen te bouwen. Jouw doel? Je concurrentie overmeesteren. Zeker voor fanatieke groepen of vrijgezellenfeesten is dit een heel leuk uitje.


Een leuk uitje is ook een dag waar je leuke tijdelijke exposities mee kan pakken. Kijk online naar de exposities die tentoon worden gesteld op het moment dat je onze hoofdstad bent en plan hier eventueel je activiteiten omheen.


Wat kies jij?

Misschien heb je nu toch een klein beetje last van keuze stress. Wat we je nog mee willen geven is dat het er bij een leuk uitje met vrienden vooral om gaat dat je plezier zult hebben.


We hebben nu de (volgens ons) drie leukste uitjes in Amsterdam in kaart gebracht voor jou en je vrienden. Hopelijk zullen jullie een onvergetelijke dag hebben en wie weet zien we jullie binnenkort wel in de stad!


Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan