020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Uitjes voor het hele gezin

De voorjaarsvakantie of krokusvakantie is een fijne tijd om samen te zijn met familie en vrienden. Waar vele Nederlanders ervoor kiezen om op vakantie te gaan, zijn er ook een hoop die deze vakantie doorbrengen in ons eigen land. Gelukkig hoef jij je tijdens de voorjaarsvakantie geen seconde te vervelen. Er is tijdens de vakantie namelijk genoeg te doen in Amsterdam en omgeving.

De eerste vakantie van 2018

Tijdens de eerste vakantie van 2018 ga je uiteraard niet cocoonen op de bank. Ga er lekker op uit en ontdek de leukste plekjes van Amsterdam samen met je gezin, familie of vrienden. De drie leukste uitstapjes en activiteiten in Amsterdam hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Speurtocht Brunch in Amsterdam

Ideaal voor wanneer het weer het toe laat. Geniet van de buitenlucht tijdens de spannende speurtocht en brunchin Amsterdam. Tussen het oplossen van de vragen door krijgen jullie een heerlijke brunch bestaande uit drie-gangen in drie restaurants. Lost jouw groepje de vragen het eerste op? Dan gaan jullie naar huis met de felbegeerde hoofdprijs.


Zeskamp in het Amsterdamse Bos

Zijn jullie als familie gek op sportieve activiteiten? Stel dan jouw eigen Zeskamp samen in het Amsterdamse Bos. We hebben een ruime keuze uit verschillende spelactiviteiten. In ons aanbod vind je onder andere de volgende activiteiten terug: katapult bouwen, funslang & tapijt-race, voetvolley, lopende A & jenga en knotshockey. Met dit aanbod aan activiteiten is veel plezier gegarandeerd!


Heel Holland Bakt in Amsterdam

Zijn jullie gek op zoetigheid? Tijdens Heel Holland Bakt in Amsterdam gaat iedereen aan de slag met het maken van de mooiste taarten. Tijdens de workshop leert iedereen hoe je een taart moet vullen, bekleden en decoreren. Met verse ingrediënten gaat iedereen aan de slag, waarna de jury bepaalt wie de prijs wint en de titel ‘Heel Holland Bakt’ – bakker mag dragen. Maar zelfs als je niet wint, ga je toch met een heerlijke taart naar huis!


Wat kies jij?

Regen, geen zin om te wandelen of een gebrek aan inspiratie? Bij Mokum Events kun je terecht voor de leukste indoor en outdoor uitjes. Wij zijn altijd in voor avontuur. Leuke in- en outdoor activiteiten in Amsterdam beleven? Daar hebben we er een hoop van voor jou!


Daarnaast beperken wij ons met alle plezier niet enkel tot volwassenen. Ook voor kinderen zijn er genoeg activiteiten waarmee zij een fantastische tijd zullen beleven. We hebben nu volgens ons de drie leukste uitjes in Amsterdam (voor met de familie) in kaart gebracht. Nu hopen dat er tijdens deze vakantie een beetje lekker weer zal zijn voor jullie activiteiten in de stad! Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de leukste uitjes in de krokus vakantie? Neem dan contact op met onze uitjes experts, we helpen we graag.Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan